-

Skrev visst fel i förra inlägget.. hehe.. det va visst 31a maj idag!
Men det spelar ingen storre roll egentligen, nu är det bara ryska kvar sen ska jag trampa hemåt (:

Sista barnvärdskvällen är idag (men jag måste inte jobba så jag kanske stannar hemma och pluggar istället ;D)
Sista latinlektionen är avklarad!
Sista idrottslektionen för terminen är avklarad!
Det är inte mycket kvar nu innan sommarlovet börjar igen ;D ska bli sjukt kul att äntligen få lite loooov och kunna jobba lite extra och äntligen ta sitt körkort !

Men nu börjar ryskan så jag måste springa igen.

Älskar dig Philip <3



EWE! <3
2010-05-31 @ 13:03:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


31 maj

Snart är det Juni! ja om en timme och tjugo minuter för att vara exakt. Jag har suttit och snokar på internet hela dagen. Har så mycket jag vill göra och ironiskt nog så har jag för en gångs skull för mycket tid istället för för lite! Men jag får sega mig igenom livet ett tag till och längta tills skolan äntligen tar slut för alltid och inte bara för två månader under sommaren.

Nu vet jag mer än någonsin varför jag är med Philip. Jag älskar den pojken mer än han kan ana. Jag hatar vissa av hans egenheter, som att han alltid är sen. Men det går att ordna. Vi kommer lösa även det tillsammans. Precis som vi löser allt annat. Men jag älskar verkligen hans helhet. Att skratta åt helt goofy grejer som att måla varandras ansikten och att sen inte ens kunna prata med varandra alls för att man skrattar så mycket.

Han kommer snart komma över och då lär det väl bli som alltid, han är sen, jag blir tjurig, jag slutar tjura, vi kollar på tv, lägger oss. Hmm har vårt liv börjat bli lite enformigt?

Ne bara våra kvällar^^ Ingen dag är den andra lik. Men, jag kan faktiskt leva med det just nu. Får jobba på variationen senare xD

Ne nu vet jag inte ens vad jag skriver själv så det är nog dags att hoppa in i duschen istället! Förbereda sig inför den kommande veckan. Sista krävande veckan innan lovet!

Ciao:D!
2010-05-30 @ 22:52:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


;)

Nu är det bara 9 (?) dagar kvar i skolan sen är jag klar med hela tvåan! Sen när trean börjar är det bara ett par månader kvar tills det är jullov igen och sen är skolan nästan slut:D
Jag vet att jag tänker låååångt fram i framtiden, men den framtiden känns så mycket närmre än man kan tro
Snart kommer jag ta studenten och då kommer det va så stor skillnad i mitt liv mellan hur det är nu och hur det kommer vara om ett år.

allt kommer vara ändrat då på ett eller annat sätt, och jag längtar så grymt mycket!
Men nu måste man fokusera lite på det som är nu och plugga på körkortsteorin så jag kan ta mitt jäkla körkort nu i sommar! det ska gå!

puss!


SOMMAR!
2010-05-29 @ 16:08:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wroom wroom

körkortet here i come!
2a teorilektionen avklarad (alltså bara 4 veckor kvar tills jag är klar med teorin!)
Riskettan på onsdag
5 körlektioner avklarade (allt fram till den 16e är betalt så tio lektioner betalda ;D )
Yäääh!

Skooola idag, men bara två ynka lektioner ^^ sovmorgon till halv tolv och sen går man bara till två
Imorgon har jag bara en enda lektion ;D
På lördag är det jobb och sen ESC med Lana, Jessica, Idriz och nån mer?^^

Puss på denna veckan!
2010-05-27 @ 12:17:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


im that bitch!

Haha ne jag är inte jättebitchig idag:D men på liiiite dåligt humör har jag allt varit, men nu är det ganska lugnt för både italienskaprovet och geografiredovisningen är klara! Ewe sitter jämte mig och vi ska snart gå och äta (men en hel kvart kvar innan matsalen öppnar -.-) sen efter skolan är det teorilektion på körskolan och sen ska jag och Philip ut (?) i alla fall om man får tro vad han säger.

Ciao !
2010-05-25 @ 10:27:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 maj

min ljuspunkt just nu är att skolan är slut om tre veckor.
Igår va värsta månadsdagen på länge, vill aldrig få upp förhoppningar om såna dagar igen. Så sjukt tråkigt.

Har knappt inte sovit någonting i natt och har jätteont i magen så jag drar nog hem efter latinlektionen. Vi ska ändå bara ha jäkla Coopertestet idag (utan förvarning såklart) så Monica kan gå och ta sig nånstans med det jäkla testet. Min mage säger att jag inte kommer springa idag.
Nu ska jag jobba på vårt kära arbete och vänta på att Amanda ska komma ^^
Tur att jag har mina vänner i alla fall <3
2010-05-24 @ 08:29:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


508 dagar

Idag är det min och Philips 1½ års dag, alltså 18 månader tillsammans, 508 dagar !
Usch vilken lång tid! Aja jag hoppas dagen blir trevlig i alla fall, är sjukt sliten sen de två senaste dagarna.
I fredags var vi ute på krogen och röjde som slutade ungefär halv 3 på lördagmorgonen, sen efter en lång promenad hem så fick jag ett par timmars sömn innan jag och Eve tog oss en promenad till friskis eftersom att jag skulle hjälpa till och städa där. Stort tack till Eve som hjälpte till så vi skulle komma därifrån någon gång!
Sen när vi kom hem spenderade jag ett par timmar med Eve och Issa tills Eve skulle hem igen. Issa stannade ett par timmar till och de timmarna spenderade vi på balkongen i det sköna vädret ^^

Efter att Issa hade stuckit fick jag ta en snabb städrunda i lägenheten för att sedan gå en långrunda med Issy och lämna henne hos pappa och åka till jobbet. Jobbade till halv ett (!) och va svinigt trött när jag skulle hem igen, men jag fick i alla fall ihop 500 kronor ^^ efter att taxin släppt av mig hemma och jag är påväg till dörren så hör jag någon säga "ursäkta, men kan du släppa in mig till min flickvän där inne?" whaat tänker jag eftersom att Philip hoppar ut ur buskarna... liksom på araby? då ska man inte göra så xD Men i alla fall så kom han hem tidigt för att vara med mig vilket är skönt ^^

imorse efter lite tjabb för att han inte orkade gå till Dalbo som ligger tio minuter bort (liksom vafan) -.-
Så tog vi oss i alla fall till Netto där vi kunde handla lite riktig frukost för en gångs skull (lugn mamma, jag har toapapper:P) myspys med en riktig hotellfrukost och en städad lägenhet är riktigt skönt faktiskt ^^ och att dessutom ha 400 kvar efter att ha handlat mat är guld värt!
Igår när jag var barnvakt fick jag också känna en av dom underbaraste känslorna i världen. Johan hade varit rädd för åskan som har varit i Växjö dom senaste dagarn och när Filip tappade en leksakspistol i trappan så trodde han att det var åskan. Han blev jätterädd och helt förtvivlad (inte detta som är underbart) men att han sprang mot mig och vägrade släppa mig sen var av någon anledning väldigt skönt. Att känna sig behövd och att vara den som kunde trösta och lugna ner var en känsla som jag alltid velat ha. Dock har jag inte den så ofta eftersom att det inte är någon som behöver mig, inte på det sättet i alla fall.

Den dagen Philip är redo och vi har livet som anses bra för ett barn att växa upp i kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv.



Semper Fi

2010-05-23 @ 14:30:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gaaaad!

Nu är allt på en gång igen! Konstigt att skolorna inte lär sig efter flera år av extrem stress under dom sista veckorna!
Idag är det typ 18 dagar kvar i skolan? Och jag har asmkt att göra fram tills den mycket efterlängtade skolavslutningen. Men bara för att jag är bäst så kommer jag klara det galant i alla fall :D

Och riskettan är redan bokad med, och jag har massa att göra på körskolan nu med läxa efter varje teorilektion och körlektionerna i full gång. Men jag ska ha mitt körkort i sommar, så är det bara! (:

Nu borde jag verkligen plugga vidare, typ psykologi i alla fall? Eftersom att det är fritt arbete på engelskan, redovisningar på svenskan och typ ingen matte alls (?) kvar.  Nationella är över! Och alla lärarna håller på och åker till Berlin och dylikt så nu känns det ganska soft när man är i skolan i alla fall, det är när man kommer hem som allt börjar

Nu måste jag springa tillbaka till lektionen igen... fan -.-
2010-05-20 @ 09:51:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Texting

Håller på och rensa min mobil så tänkte spara några sms som jag fick efter att folk hade fått reda på att jag och Philip hade förlovat oss:

"HAHA VAH!!?? Fy fan GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! Tjejskrik: GAAAAAH! :D:D:D:D:D<3<3<3"
Astrid

"!!!! SAY WHAT?!?! GRATTIS!!!! DUDE!!!!"
Lovisa

"AAAAAH!!!!"
Ewe
Åhh vad underbart för er:D jag är så glad för er skull och det känns ju bra att ni har utvecklat er relation så att ni kan gå vidare till en ny nivå och inte stå och stampa på samma fläck xD så nu har ni chanser och ett verkligen seriöst förhållande:D hoppas ringen är sprängfylld med diamanter höhö ;) ....."
Max

Sen va det massa övriga random svar såklart också^^

Sen har jag lite övriga sms som är roliga att komma ihåg som till exempel när jag och Jenka diskuterade hur killar ser på oss olika på grund av vår utstrålning xD och när hon kallade mig rynkig milf när jag fyllde år! Har massa roliga sms från Philip där man knappt kan läsa vad han har skrivit för att han har slängt om bokstäverna. Vissa andra sms från honom har också varit väldigt fina som t.ex

"God is wise when he did not put a price tag on you darling. If he did, I won't be able to afford to have a girlfriend as precious as you. When you need someone to be there for you, I'd be just sitting right beside you."

Alla sms håller ju i ett speciellt minne från just den stunden så ibland har jag lite svårt att radera smsen. Vissa minnen vill jag ha kvar för att dom gör mig lycklig, andra minnen sparar jag på för att minnas och inte bli sårad igen. Vissa minnen vill jag aldrig glömma och det känns som om jag kommer det ifall jag raderar smsen, men nu kommer nästan alla försvinna efter att jag har fått den här betänketiden på mig på vilka jag vill ha kvar och inte. Vissa personer har jag haft kontakt med innan men det är nästan obefintligt lite numera. De smsen vill jag gärna ha kvar men samtidigt vill jag inte hålla kvar vid det gamla. Allt Tonys fyllesnack (btw både boobs och butt är viktigt och man ska antingen ha klarblåa lr mörkbruna ögon om man vill ha honom;)), alla sms från Eddie som egentligen inte betydde något, alla onödiga sms från Philip och fröken Lind:P, förlåtsms från Adi och skumma mms som jag har fått till mobilen xD  aja nu är det snart sommar så ut med gamla minnen och in med nya! Känns riktigt bra faktiskt (:



Nu blir det matteplugg inför nationella imogon och sen ska jag städa lägenheten så den är ren och fin fram tills fredag då Lana ska fixa det sista lilla i den. Hoppas du har kul i helgen Lanababy ;D

Men nu borde jag inte hänga här mer, matteboken väntar på mig.

Love you Philip <3

2010-05-17 @ 16:16:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


-



Dont you wish your girlfriend was hot like me
dont you wish your girlfriend was fun like me
Dont you wish your girlfriend was a freak like me
Dont you?
2010-05-16 @ 10:32:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


The time of my life

Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you
'Cause I've had the time of my life
and I owe it all to you

I've been waiting for so long
Now I've finally found someone
To stand by me
We saw the writing on the wall
As we felt this magical
Fantasy

Now with passion in our eyes
There's no way we could disguise it
Secretly
So we take each other's hand
'Cause we seem to understand
The urgency just remember

You're the one thing
I can't get enough of
So I'll tell you something
This could be love because

(CHORUS)
I've had the time of my life
No I never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you

With my body and soul
I want you more than you'll ever know
So we'll just let it go
Don't be afraid to lose control
Yes I know whats on your mind
When you say "Stay with me
tonight." Just remember

You're the one thing
I can't get enough of
So I'll tell you something
This could be love because

CHORUS

'Cause I had the time of my life
And I've searched through every open door
Till I've found the truth
and I owe it all to you
2010-05-16 @ 10:28:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


BBQ

Nu är det äntligen festdag:D  har sett fram emot detta länge nu!
Så mycket att fixa bara:
-städa min lägenhet (eftersom att Ewe ska sova här)
- Handla mat
- hem till pappa och förbereda maten
- fixa iordning mig själv också xD
- eventuellt fixa det som behövs fixas i pappas lägenhet
- plugga matte! Det måste jag med göra X_x
Men först och främst ska jag ta på mig ett par byxor och städa röven av mig:D
Ses ikväll everyone ;) puss!
2010-05-14 @ 11:34:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


det förflutna

Hur kommer det sig att vårt förflutna alltid kommer tillbaka och jagar oss? Även om det kanske inte är sant så kommer rykten från det förlutna tillbaka. Frågan är hur man får reda på vad som är sant och inte, och vad som är värt att satsa på.
Rykten eller potentiella sanningar är i huvudet på mig nu, och om det nu är sanning i det, vad gör man åt det då?
Ska man satsa på det som är nu eller ska man ta det förflutna i beaktning?

Är det viktigt för nutiden eller ska man låta det vara?
2010-05-13 @ 20:05:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


12 maj

Ett par riktigt uppiggande tankar finns just nu i mitt huvud. Allt som är kvar att få klart i skolan är:
-Nationellt prov i Matte
- Redovisning om lövskogar
- Redovisning om miljökonferenser
- psykologiprov
- italienskaprov
- Redovisning om Oscar Wilde

Inte mkt kvar att göra nu! Sen är det sommarlov och då är det dags att ta tag i sitt liv lite igen. Det är så mycket som händer just nu att man knappt kan tro det, och ändå vill man alltid ha mer! Girig är man kanske,  men man ska inte nöja sig förrän man har det man vill ha. Då kommer man aldrig få sina drömmar uppfyllda. Några veckors fokus kvar på skolan sen så! Jag kommer få leva fattig i sommar, men jag tror att det kommer bli kul i alla fall. Längtar som en idiot!
2010-05-12 @ 16:42:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


grillfest!

Nu är det såhär att jag har bestämt mig för att ha grillfest:D ska fråga min far om jag får låna hans lägenhet och grill och så^^ Ska ha värsta feta festen:D  knytkalas såklart eftersom att jag inte har jättebra med pengar just nu xD men ser fram emot att få träffa alla kompisar på hemmaplan för en gångs skull:D inte ofta jag har fest^^  men dom som har lust får gärna hjälpa mig fixa ihop nåt^^

Första körlektionen är klar med! ska köra med pappa idag och förbereda mg till nästa lektion så jag kan ta mitt körkort nu till sommaren (:

Allt är sjukt chill just nu, va hos morfar igår och fick värsta feta stekpannan/grytan av mats och Thomas i födelsedagspresent och Philip och jag fick äntligen våra förlovningsringar (: Sen på kvällen drog jag och Philip hem till Mats och Boel och festade med dom ;) Mkt trevligt måste jag säga :D Skulle inte ha något emot att göra det igen!

Chillidill !
2010-05-02 @ 12:31:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0