offentligt?

snart dags att göra det lite mer offentligt att vi ska få tillökning? Eller ska man försöka hålla sig ända tills den 10 mars när vi ska få se bebisen igen?
Inga rörelser känner jag än (16+3 så det hade ju varit tidigt i så fall) men vi har hört hjärtat på dopplern, och även kunnat spela in det så vi har ljudet på datorn.! Alltid lika härligt att få veta att allt är okej, ska bli så skönt att kunna känna av den lille där inne. Har ingen känsla av vilket kön det är heller, suck, bara att vänta tills juli/augusti någon gång då antar jag!

Förövrigt har vagnen kommit nu! Inte spjälsängen och skötbordet dock så får kolla upp vart dom har tagit vägen. Är jättenöjd med vagnen hittills och Neo sitter som en prins i den :)

Men nu måste jag fortsätta med pluggandet (som känns som att det är på rätt spår just nu)!
2015-02-17 @ 11:38:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kostupplägg

Philip vill äta bättre nu när han börjat träna och jag för detsamam eftersom jag ska försöka hålla vikten tills slutet av graviditeten. Vill inte bli orörlig, få hjärtklappning och vara trött. Nej nu är det dags. Sitter och knåpar lite så får vi se vad jag kommer fram till innan det är dags att handla nästa gång. Imorgon kommer min vagn med, woho! Eller ja... bebbens och Neos vagn såklart ;)
2015-02-10 @ 19:11:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


15+2

Tänkte se om det går att hitta lilla hjärtat idag och få lyssna lite på det... gör det inte varje dag, men det känns skönt att ha alternativet att göra det ibland när man inte kan känna några rörelser än. Känner mig dock konstig och spänd i magen när jag är ute och går.... sammandragningar eller ligamenten kanske? Ligamenten sträcks ju mer och mer och livmodern tränar sig så kan väl vara vilket som antar jag... eller kanske växtvärk? Inte ont, men lite obehagligt ibland bara.
 
Melanie och Neo fick rasa runt i Novahallen en timme efter att dom kom hem från Helene idag så Melanie var rejält trött och somnade redan innan 7 och Neo verkar ligga lugnt och ska sova hos Philip nu. Själv ska jag väl plugga...som vanligt. Hör ju inte till ovanligheterna just nu, men det lugnar nog ner sig snart.
 
Sitter väl en timme max ikväll och sen skriva mer imorgon. Skönt att få komma ikapp lite efter en period då pluggandet känts lite överväldigande. Godkänd på allt hittills och förhoppningsvis på rätt väg med de nuvarande uppgifterna så jag känner mig hyfsat lugn i alla fall.
 
Kanske ska passa på o gosa ner mig hos Melanie fem minuter innan jag börjar skriva om "Italien efter Napoleontiden..." Låter som något jag faktiskt känner för att göra, i förhållande till hur gärna jag vill sitta här och läsa i historieböckerna.
 
Förresten.... vagnpaketet är påväg! Fick mejl om det idag. Dom är verkligen inte långsamma i svängarna på jollyroom haha.
 
2015-02-09 @ 19:17:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÄNTLIGEN!

Nu är det gjort! Jag har klickat hem ett vagnpaket som jag spanat på länge nu och det känns helt pirrigt! En brio smile blir det, komplett med sittdel, liggdel, bilstol som passar till chassit, bas till bilstolen sen säng och skötbord på det. Första gången nånsin som jag gjort ett sånt stort köp. Stackars alla som fått lyssna på mitt tjat om den, men jag behövde det för att känna att det känns bra att beställa den. Lite tidigt är det, men sittdelen tänker jag använda med Neo när vagnen kommer så den kommer bli använd i alla fall. Fick höra hjärtat med dopplern hemma häromdagen med så det känns i alla fall okej att göra ett såpass stort inköp redan :) 
 
Idag är det söndag och dagen som bjöd på klarblå himmel har jag spenderat inne framför datorn. Lagom kul kanske. Men har fått ordning på en hel del av skolarbetet så det känns ändå bra. Tänkte ta mig en sväng med Issy sen så jag får komma ut och röra lite på mig idag med.Ut i friska luften och faktiskt flytta på rumpan en bit ;) 
 
Kvällen bjuder i alla fall på en liten början till diskussionsinlägg om italien efter napoleontiden. Ska se till att få lite skrivet så jag är ute i god tid denna gången även om inte resten av gruppen är det. Ibland är man så trött på dessa grupparbeten, men det är bara att jobba sig igenom det!
 
Puss och kram till alla mina vänner önskar Lina på superhumör! Bjuder på en bild på mina framtida pärlor med ;) Tror att Melanie och Neo kommer vara helnöjda redan innan bebisen kommer ;)!
 
 
 
2015-02-08 @ 19:06:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


tidsbrist och dålig koncentrationsförmåga..

råder här hemma just nu. Skolarbetet känns kämpigt och det är mycket runt omkring. Mycket positivt och vissa saker är bara...mycket. fullt ös med diskussioner, kompletteringar pga missade studiedagar, laborationer och hemtentor. Fullt ös med två pigga och friska barn (äntligen). Fullt ös med livet i övrigt, så ja det är mycket på gång :) 
Är numera i vecka 15 och har ingen aning om vart tiden tagit vägen. Går just nu i vagntankar och har hittat ett "paketpris" inkl. allt vi behöver i stort sett och funderar på att köpa det, men kan inte riktigt ta såna beslut just nu utan att veta hur ekonomin ser ut nästa månad. Vill inte tömma besparingarna för ett köp...men om jag kan beställa det så tror jag att det kommer passa finfint till lillbebben! 
 
Plugget fortsätter nu en stund till innan det är dags för upphämtning av barn...
vila...vad är det undrar jag ibland... ??
 
 
2015-02-03 @ 13:18:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0