22!

Kan fortfarande inte greppa att det är min 22års dag idag. Jag är 22 år. Vart fasen tog åren vägen?! Men i år ska bli ett bra år. Bästa året hittills. Jobb och plugg är överväldigande, det är stressigt och så... men vet ni vad? Jag gör det, och det funkar! jobbar typ 75%, pluggar 75%, och spenderar tid med mina underbara barn. Det enda som fattas är lite mer ensamtid med Philip som kämpar hårt och gör ett superjobb med att vara hemma med barnen och hålla lägenheten i fint skick. Detta är vårt år! 
 
Ser fram emot tenta ikväll (konstigt nog eftersom man normalt sett kanske inte vill ha tenta på sin födelsedag). Ser fram emot att skriva min allra första tenta på universitetet och göra det med bravur! 
 
Shit, positiviteten flödar, ska man göra nåt kul av det kanske istället för att sitta och blogga?;) fast...
 
Ibland är det kul att överraska sina kompisar som fortfarande tittar in ibland (Amanda och Jessica vet jag kommer bli överraskade i alla fall ;))
 
 
 
Nu ska jag dra på riktigt hög musik och sitta och läsa om " Hälsan och dess bestämningsfaktorer i olika kommuner" tills Philip och barnen kommer hem. Sen ska här dansas och städas!
 
2014-03-09 @ 10:13:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0