trust

Tillit är något man bygger upp med tiden. Något man förtjänar.
Men när det förtroendet som byggts upp helt plötsligt bryts, vad händer då?
Då börjar allt från grunden igen. Så många gånger man har börjat om med att bygga upp all denna tillit och att det raseras så lätt.
Den här gången tänker jag inte låta det rinna ut i sanden så jag fortsätter må dåligt av det. Allt ska vara på mitt sätt om det ens ska ha en chans.
Fy fan vad jag hatar folk som ljuger. Inte konstigt att man inte skapar förtroende så lätt.
2009-12-27 @ 15:34:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


på mammas initiativ

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6339463.ab

Detta är en länk som jag fick med ett mejl från mamma. För mig är det helt otroligt hur  man kan göra så med sitt eget barn. Den dagen jag får barn kommer jag göra allt för att det barnet ska få en bra uppväxt och bli en bra person. Om man sen inte lyckas så har man i alla fall gjort sitt bästa. Men att använda sitt barn som en levande voododocka ? Dom har ju säkert en skruv lös nånstans men det gör mig så arg att höra/läsa om sånahär saker när jag vet med mig att det är nåt som jag själv aldrig skulle kunna göra. Fy fan alltså det är något fel på världen vi lever i.

Sen så är det julafton idag. Känns inte riktigt som jul än, men jag har fått en julklapp av philip idag och jag håller på att fixa en klappjakt till honom. Ämnet är "vad minns du egentligen?".
Sen blir det middag hos far och bara ta det allmänt lugnt
2009-12-24 @ 12:28:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 december 2

Att göra imorgon:
*Fira med Philip såklart
*Åka pulka med philip och tjejorna
*handla på citygross
*skriva klart psykologiarbete
*Städa lägenheten
*Inhandla dom sista julklapparna
Ja det är ju en hel del i sista sekund X_x

2009-12-22 @ 22:39:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


moi!


Bara för att jag är bäst och du inte är det
2009-12-09 @ 17:39:46 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


9 december

Allt har gått från att vara på topp till att ligga på botten och skräpa! Seriöst jag tar så sjukt mkt skit hela tiden, och jag fattar inte varför. Allt känns bajs, totalt allt. Alla verkar så lyckliga och har massa kompisar medan jag sitter hemma, ensam. med hunden. Yay?
Jag är såååå nära att göra slut med philip och bara flirta sönder mig med nån annan intresserad. Han bryr sig fan inte längre. Han kan inte hålla på och säga en miljon saker som ger mig hopp och sen bara grusa allt!
En gång är ingen gång
Två gånger är två gånger för mkt
Tredje gången är tredje gången gillt.

Det ska du fan veta.
Jag älskar dig, men tro fan att det inte är värt att må så dåligt TRE gånger. Igår klickade jag dig, idag önskar jag att du kunde ringa eftersom att jag vet att du inte kommer va på msn på hela dagen. Men du kommer inte ringa, och även om du gör det kommer jag bara skälla på dig.

Jag undrar verkligen var "jag" tog vägen. Det va en så annorlunda person från vad jag är nu. Var är den "jag" som jag va under början av ettan? Finns inte en smula kvar av den personen. Men det blir också mitt nyårslöfte, att bli som jag va då för då var jag lycklig.
Just nu känner jag mig bara tjock, ful och ensam och som om jag har en miljon grejer att göra, fastän jag inte gör ett skit

Men nog klagat för idag tror jag. och juste, jag tog sprutan med!
Imorgon är det prov och jobb
På fredag är det nagelförlängning och fest lr jobb lr vafan
På lördag är det jobb
På söndag är det lucia, och Philip kommer.
På måndag ska Philip med mig till skolan.
På tisdag har Lovisa & Joel och Issa & Leo sin ett års dag. På tisdag fyller erik 16 och på nåt sätt har jag lyckats få två prov tills dess`?! ett av snyggläraren Antonio och ett av Ewa.

Helt ärligt hur blev det så mkt? och helt plötsligt inget jag ser fram emot. Det va ingen bra idé att blogga, men det va ett tag sen så det är lika bra att slänga in ett inlägg. Kan ju alltid hoppas att man har några kompisar kvar som läser den med tanke på min nuvarande livsstil.

En bra sak! FEST PÅ LOVET OCH SKITA I ALLT.
Kärlek!

2009-12-09 @ 17:21:01 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Början av julfirandet är här

Helt sjukt hur tidigt det börjar! Själv börjar jag julfirandet med att julpynta lite i veckan så jag har det klart till helgen eftersom jag har bjudit in till Glögg mys:D så då ska man ha det fint!
Julbak med i veckan hoppas jag, men får se hur det går med det eftersom att min diet gör att jag blir sötsugen hela tiden så jag skulle förmodligen äta allt innan det blev klart xD checka av listan för veckan kanske?:


*Italienskaprov - done!
*Svenskaprov - pluggar atm, klart imorgon:D
*Städa iordning i lägenheten - in progress, förhoppningsvis klar imorgon (:
*Julklappsshoppa - långt ifrån klarx) har knappt börjat än:s
*Gå en vecka på drickdiet med Astrid:D - asså själva det med att bara dricka går itne så bra X_x men däremot äter jag så mkt mindre som jag tycker verkar bra (Y) är sjukt trött hela tiden, annars går det bra:D
*Köpa stopp och väx! - gjorde mamma åt mig:D
*Framkalla bilder till fotoramen - gjort:D satte in dom i ramen med, men alla bara trillade runt?! måste köpa dubbelhäftande tejp så får jag göra om det^^


Ja det mesta är ju gjort i alla fall (:
Inför nästa vecka är det egentligen bara:
*Latinprov
*Engelskaprov
*Labbrapport
*Ev fixa lägenheten och julbaka om det inte hinner klart denna veckan^^



4 dagar kvar till glöggdagen
11 dagar kvar till lucia
13 dagar kvar till lillebror fyller år
17 dagar till jullovet
21 dagar till 1 år och en månad med Philip
22 dagar till julafton
29 dagar till nyår

Det går snabbt det här:D

Yours With Love Always/Lina
2009-12-02 @ 12:51:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0