update

Livet är igång och jag hinner knappt med, Philip är ju numera inte studerande på vfg längre utan jobbar på Finnvedens i alla fall över sommaren sen får vi se vad som händer. Jag och barnen har ÄNTLIGEN kommit in i en slags rutin hemma så jag får lite gjort när jag är ensam med dom och jag kämpar på för att hinna och orka med att köra min träning varje dag. Känns som att jag kommit igång ordentligt och jag har ökat och förbättrat mig främst på ben/rumpövningar och plankan sen jag började men även konditionen känns bättre.
 
Har även börjat testa massa spännande recept och har äntligen kunnat äta kvarg och faktiskt tycka att det är gott! Kvarg med mosade jordgubbar och lite sötning. Och bara jag som gillar det i familjen, mer till mig med andra ord ;) Nu när kosten känns som om den (änsålänge) fungerar bättre så märks det lite på vågen. Men jag tar inte ut nåt i förskott och räknar inte eventuella resultat förrän efter veckan är slut. :) Men det är lite motiverande att ha kommit in i en bra fas och känna att man blir starkare och har mer energi än innan.
 
Neo är som vanligt min lilla klump som hänger på axeln. Jag satte honom på golvet idag och då satt han kanske 5 sekunder på egen hand men mer än så har det inte blivit än. Men han är så mysig och vill helst alltid vara nära någon annan. Och nu har han börjat få lite smakisar av lite allt möjligt så hans smaklökar ska vänja sig och så han kan svälja, och jag är rätt så säker på att den här ungen kommer gilla mat:P
 
Melanie är sjuk... igen... 2013 är verkligen inte hennes år änsålänge. Men den här gången verkar det som en förkylning och öroninflammation... "bara" om man får säga så x) Men hon är så duktig och snäll just nu, hoppas vi får ha henne på det här humöret ett tag! <3 och hon är i stort sett blöjfri! Lite jobbigt när vi är hemifrån och inte vet om det kommer finnas toa så då har vi med blöja... och på natten såklart,,,, men på dagarna är det bara pottan som gäller:D vips sa det så gick hon från helt anti till att tycka att det är jättekul!
 
ÄLSKADE BARN!! Ååååh va jag älskar er!!! <3
2013-06-28 @ 19:11:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0