Alla hjärtans dag

Idag är 4e alla hjärtans dag(en) som jag och Philip firar. Dagen har väl egentligen varit en dag som alla andra, fast det har varit skönt att ha lite extra sällskap + jag fick fina blommor. Sen en vecka tillbaka har mycket av min tid ägnats åt att försöka göra iordning i lägenheten. Vi har (mest jag kanske men Philip behövs till dom tunga möblerna;)) möblerat om gästrummet och även dammat och gjort annan grundstädning som man kanske borde göra lite oftare, så det är riktigt fint faktiskt. Melanies rum har också blivit riktigt fint nu! Jag har även fixat klart hallen med såna småsaker som man alltid tänker att man ska göra men aldrig gör (såsom att spika fast sladdar mot väggen med såna små sladdklämmor. Det enda dumma är att nu när det är finfint på dom flesta ställen, men i vardagsrummet är det ett bombnedslag! Ett tips som jag läste mig till när det handlar om att få ett rent hem så var det "gör dig av med 7 saker om dagen" Idag gjorde jag mig till exempel av med 7 par skor som jag inte behöver och som issy ätit på... Men till saken! Mina 7 om dagen i kombination med all rensning i rummen har gjort att vi har ett berg (!) med grejer som ska till tippen/upp i förrådet. Kanske finns en anledning till varför allt blev fint ? Hade vi så mkt skit (jag visste redan detta, men philip var tvungen att inse det).
Något roligare än städning som är på g då? Nepp bara det vanliga. Jobbansökning, unversitetsundersökning. Och sist men inte minst kommer det en jäkla massa snö! Som om det inte redan var jobbigt att ta med sig Mellis och Issy ut när det bara är kallt... yay!
Ne nu ska jag inte skriva mer, ska säga nattinatt  till Philip och sen gå o gosa ner mig i sängen^^ Pöss
2012-02-14 @ 21:20:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2012-02-04

Flera gånger om dagen, varje dag, kollar jag min mejl i hopp om att jag ska ha fått svar från någon jag sökt jobb till. Telefonen försöker jag att alltid ha med mig. Ifall någon skulle ringa. Jag VET att jag inte ska bli besviken om jag inte får något erbjudande. Det är många som söker och det är få jobb där man kan ha så lite erfarenhet som jag har. Men jag önskar. Jag vågar inte ens hoppas för jag vet att jag kommer bli besviken.
Någon mer än jag som hatar arbetsmarknaden?
2012-02-04 @ 11:22:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


1 feb

Känner att mitt liv har börjat kretsa lite väl mycket kring att söka jobb och utbildning. Nu har jag i alla fall äntligen bestämt hur jag ska göra! Känns bra att faktiskt ha bestämt sig nu. Så nu är det bara o se vad resten av året har att erbjuda i sysselsättningsväg:) Visst, lite mer tänkande kommer alltid behövas men inte allt för mycket hoppas jag.
Melanie och jag har varit nere på öppna förskolan hela förmiddagen så inte mycket intressant har hänt, mest suttit och pratat med andra mammor och kollat på min lilla höna springa runt och leka. Hon har blivit så glad nu. Hon vaknar vid 7, om man är borta på förmiddagen säger hon inte ett ljud. Sen äter hon duktigt till lunch och somnar i ca 2 timmar. Sen är det fullt upp igen med att leka^^ Leos lekland och Nallen måste vara hennes två absoluta favoritplatser x) Hon gillar verkligen att vara runt andra barn så jag tror att hon kommer gilla dagis när den dagen kommer.
Nu är det för övrigt bara ca 5 veckor kvar tills jag fyller 20. Vad ska man hitta på då mån tro? Blir väl till o önska sig pengar i alla fall. Det finns så mycket jag vill göra hemma och köpa så det blir nog det. Mycket sparpengar har ju försvunnit nu iom nya däcken och diskmaskinen så jag vill verkligen inte behöva använda mer av dom.
Man har så mycket drömmar! Och det jobbiga är att man inte kan få allt på en gång. Tänk om man för en gångs skull kunde få allt man bara ville ha den dagen. Va skönt det skulle vara haha!
2012-02-01 @ 12:07:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0