underbara vecka!

Herregud jag har haft det hur bra som helst den senaste veckan,och jag är verkligen tacksam för det!
I torsdags förra veckan va jag på stan med Hanna hela eftermiddagen och hade hur trevligt som helst!
Sen på fredagen var jag hemma hos Lovisa ute i skogen i hennes mansion då hon hade en mkt trevlig fest ;D
Lördagen tillbringade jag med att hjälpa mamma flytta till Göteborg (så nu är jag ensam hemma moahaha) och sedan va med Mikael och Jessica med film, godis, grekisk mat och pussel^^
Söndagen stack vi till Lana och fikade och diskuterade massa saker i flera timmar:D Jag, Mikael, Lana, Astrid samt Lanas mami och syster:D mkt intressanta diskussioner faktiskt^^

Denna veckan började med att jag hade glömt latinläxan (damn!) men jag kom igen på lektionen i alla fall och har redan börjat plugga till nästa veckas läxa med massa fina ordspråk som jag strax kommer nämna^^ Sen flöt dagen på alldeles utmärkt och på kvällen va jag på handledarkursen till körkortet så nu bär det av ut på vägarna om nån vecka!
Gårdagen började med orientering (som jag verkligen inte hade sett fram emot) som dock blev riktigt trevlig tillslut då vädret va fint och dagen va underbar. Sen hade man som på alla andra utedagar ett visst antal timmar ledigt eftersom att lektionerna tas upp efter ett, great för mig som sprang förbi kungsmad och träffade lite folk sen hem och färgade håret och käkade i lugn och ro och fixade iordning mig för att komma tillbaka till skolan igen^^
På eftermiddagen mötte jag upp Issa som hängde med mig hem och senare kom även Gabbe, massa mat, skratt, och brända rosa vattenfyllda kulor :P
Sen ner på Dalbo med Gabbe ett bra tag och träffade folk och diskuterade med mannen som äger pizzerian där, sen så berättade mamma också att jag kanske ska få ett riktigt jobb med:D Mkt nice!

Kort dag idag (onsdagar äger !) så jag och Lana ska ner på stan och shoppa vinterkläder:D fika lite kanske och dylikt^^ sen bär det av till Sandsbro där jag ska vara barnvakt and make som money^^
Imorgon är det visserligen matteprov, men det ska bli skönt att ha det överstökat! sen labblektion på eftermiddagen och sen träffa Philip på kvällen^^
Blir nog bra hoppas jag^^

Puss på mitt liv just nu <3 fler tankar kommer senare under veckan nu va jag bara tvungen att berätta om allt bra=)

Odi et amo=jag hatar och jag älskar
Nec te possum vivere nec sine te=jag kan inte leva med dig och inte utan dig
Margeritas ante porcas=pärlor åt svinen
Noli me tangere=rör mig inte


Saknar dig<3
2009-09-30 @ 11:52:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

inget vi hade va tydligen värt nåt. att du ljög så länge och sa att du älskade mig fast du inte gjorde det. Det visar hur du är som person. Jag älskar dig fortfarande men just nu hatar jag dig samtidigt. Ta du din tid att tänka. Jag hoppas att du läser detta för jag tänker inte skriva nåt på bdb, msn lr facebook och jag har redan tagit bort ditt nummer i mobilen tills du hör av dig så jag inte får för mig att skriva nåt nu igen.
Snat har du förbrukat din chans. Jag va villig att vänta, villig att satsa på oss. För jag trodde att vi var nåt att satsa på. Dom sista dagarna va ju bra det va det jag inte fattade. Du blev glad när du såg det förra inlägget som jag skrev till dig och vi hade en mysig dag. Allt var falskt.

Detta bevisar bara att vi inte är för varandra
2009-09-25 @ 08:45:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


304 dagar tillsammans <3

Detta inlägget är inte till jenka, issa. lana, lovisa, ewe, hanna lr vem som nu skulle kan tänkas läsa min blogg.
Detta är till min egen älskling.


Jag önskar att jag kunde förklara för dig hur hemskt det känns att du inte kommer vara min snart. Jag skäms nästan över att önska att du inte kommer med i armén. Men du vet att jag hoppas det för egen del och att jag för din del hoppas på att du kommer med. Men att du kommer lämna mig en gång till... jag står inte ut med tanken. Vi har inte det bästa förhållandet i världen, men det du inte förstår är att du är min bästa vän. Jag har inte heller insett det förrän nyligen. Om jag har problem med nåt så är du den första jag går till, om jag är sjuk vill jag ha dig vid min sida som du vet att jag alltid finns för dig. Jag önskar att vi hade det bättre och att du kunde vara min alltid. Men tyvärr måste du leva upp till din dröm. Vem vet, om vi båda är singlar när jag går ut skolan kanske vi kan pröva igen, jag vill ju ändå gå på college. Då kanske vi båda är mogna för ett förhållande, men då måste du anstränga dig. Brev och inte internet, jag är gammalmodig av mig, men det är det bästa jag vet att få ett brev lr en present på posten. Framtiden är som den är antar jag.

Gud va svårt det är att skriva detta utan att börja lipa. Känner mig som värsta crybaby, usch. Jag vill vara stark. Men jag känner mig inte stark.

Jag klarar mig utan dig, men det kommer vara den skummaste och jobbigaste känslan i världen att prata med dig och att du inte kallar mig älskling, säger hur mkt du älskar mig, säger hur vacker jag är.
Det är ju det jag älskar med dig. Hur du får mig att känna mig.
Därför kan jag inte ritkigt tänka mig hur det kommer bli. Min bästa vän flyttar, jag kommer vara "bara kompis" med min pojkvän och jag kommer sakna dig. Jag kommer sakna dig så satans mkt.
Men allt är så fel här, allt med svartsjuka och skit. Och ibland tänker jag att det skulle vara bäst att göra slut. Men sen träffar jag dig och inser att jag verkligen inte klarar av det. Jag vet inte hur jag ska klara av att göra det överhuvudtaget:(

Nu har vi varit ihop i tio månader, och förhoppningsvis når vi ett helt år tillsammans, du är min stora kärlek och även om vi är unga vill jag inte släppa dig. Jag vill inte vara utan dig igen.

Så mkt vi har sagt som vi inte hinner med. Men idag ska vara en glad dag. Jag har massa fint planerat. Vi ska ha hundvakt, äta fin middag, spela biljard, gå på en promenad och kanske gå på bio om vi hinner. Jag älskar dig mer än allt annat. Jag vet inte hur jag ska uttrycka vad inte alla ser och inte vet. Du finns överallt i mitt liv, i mina drömmar, i mitt allt.

past is past
future is future
now is now
now is us
us is love
love is forever?





Hur kan man missa att jag har varit lycklig i dina armar?


P<3L ?
2009-09-16 @ 19:54:23 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Forever

Forever and always är ett överskattat koncept, i alla fall när man inte tror på det.

Musiken dunkar från min tv och jag sitter topless och käkar knäckebröd med turkisk yoghurt och salladskrydda. Ensam. Vad säger det er om mitt liv? aja skönt med helg i alla fall, ska messa gabbe och se om han har lust att hitta på nåt. So long
2009-09-12 @ 09:20:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


usch och fy

För inte så längesen va du allt jag behövde, allt jag ville ha. När slutade du bry dig, jag klarar inte av osäkerheten längre, och om du flyttar är jag rädd att du inte kommer orka anstränga dig. Liksom du orkar inte ens gå med mig till skolan, du kan inte få allt med  Maggan att bara försvinna. Sluta med allt. Du kanske har rätt, kanske är du inte redo för ett så seriöst förhållande som krävs. Synd för jag älskar dig. När jag har dig så har jag allt jag behöver. Men jag vet inte när jag har dig. Så mkt har hänt. You will always be my boo, but can we handle it? Det är upp till dig att avgöra, jag klarar i alla fall inte av att bli tagen förgivet alla dagar i veckan. Stackars dumma lina kommer alltid finnas där som en idiot och alltid göra allt som du vill. Nej. Inte längre. Du anstränger dig inte ett skit så det kanske är dags? ditt val kära du. Synd att du aldrig läser min blogg, då kanske du hade fått reda på lite saker istället för att vi bråkar om allt.
Jag älskar dig jättemkt, men jag kan inte bli behandlad som skit hela tiden, om du hade varit rädd om vad vi har så hade du behandlat mig så.

Yours always? Lina
2009-09-07 @ 19:18:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


7/9-09

AVSLUTA MENINGARNA


1. Jag har insett att min senaste kyss.. inte va som jag ville att den skulle va

2. Jag lyssnar på.. Kiss me thru the phone <3
3. Jag pratar.. gärna med folk som har en poäng med vad dom säger
4. Jag älskar/tycker om..  Flera personer i mitt liv, och dom vet vilka dom är
5. Mina bästa vänner är.. kan va seriöst bitchiga ibland! Men dom är ändå älskade
6. Min första riktiga kyss.. är något som inte är så väl ihågkommet av mig:O
7.
Jag avskyr när folk frågar.. saker som egentligen är uppenbara, och ifrågasätter vad jag vill
8. Kärlek är.. Inget jag klarar av särskilt bra just nu
9. Någonstans, tänker någon på.. Samma sak som mig förhoppningsvis:O
10. Jag kommer alltid att.. vilja ha en bebis
11. Jag är hemligt förälskad i.. per!
12. Sist jag grät var.. idag
13. Min mobiltelefon är.. den den den den.... suuuugigaste jag nånsin haft!
14. När jag vaknar på morgonen.. vill jag aldrig gå upp och gå till skolan:(
15. Innan jag går och lägger mig.. är jag trött
16. Just nu tänker jag på.. Mitt liv och att jag måste plugga snart:S
17. Bebisar.. nåt jag känner som om jag aldrig kommer få, men dom är det bästa <3
18. Idag har jag.. läst latin i 2,5 timmar:@ sen haft ännu mer skola, och sen varit med tre bajsbarn!
19. I kväll ska jag.. pluggpluggplugga!
20. I morgon kommer jag.. Vara i skolan, sen vara barnvakt ^^
21. Jag vill verkligen.. att allt ska reda ut sig :(
22. Just nu känner jag att.. jag har en önskan som förmodligen inte kommer slå in....
2009-09-07 @ 19:10:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


morgondagen

Skulle egentligen gått till UM idag, men eftersom att Philip kollat fel på tider och det inte är öppet på lördagar så måste jag spendera 150 spänn på ETT ENDA piller som jag inte ens vill ha, klantphilip.
Blandade känslor måste jag säga, jag är inte ett dugg sugen på att vara social med Philip, och än mindre lust att gå till stan med honom och hans bror imorgon. Great!
Aja bara o leva med det, han är superrädd för barn, för dom förstör ju hans liv. *boogiewoggie!*

Och nu kommer väl alla anta att jag redan är gravid, men så är inte fallet så alla vet!
Men jag har min sur dag i alla fall och jag känner verkligen att jag behöver det, verkade tydligen frånvarande i skolan idag, men inte så konstigt kanske? Har ju haft i tankarna typ hela tiden om det där satans pillret, allt va ju så bra tills i onsdags. Sen försov jag mig på torsdagen med för att en viss person stängt av alla alarm -.- men det gjorde inte så mkt för jag mådde ändå inte bra så låg och sov fram tills tre. Sen fick man skynda till Dalbo och möta Ewe och Lovisa (och Gabbe kom sen med) två av dessa tre sov över och vi missade halva psykologin. DUKTIGA IDIOTER -.- men inte vårt fel att schemat va ändrat -.-

Aja just nu mår jag inte så bra så det är väl bara till och gå och lägga sig antar jag. Har haft en jättetrevlig kväll med Issa, Leo och Simon. Tack för det <3 Bio, käk och en tur till Mohedas skogar sitter aldrig fel ;D


Lalalalalalala men nu är jag tankspridd så jag ska gå och lägga mig framför tvn, jenka kommer imorgon så jag måste vara pigg och glad ^^

Ciao <3
2009-09-04 @ 22:48:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0