2012-03-28

Just nu har jag en sån period då jag bara väntar och hoppas. Philip har teoriprov idag så det håller jag tummarna för. Väntar på resultat från det. Väntar förhoppningsvis på skatteåterbäringen som verkar komma till alla andra, men inte till oss. Väntar på att få veta om jag får jobbet eller inte, dom skulle höra av sig i mars så det borde vara snarast. Ja ni förstår principen. Jag väntar.

Och jag måste bara säga, fy fan va tråkigt det är! Jag avskyr att vänta på så många saker, och saker som dessutom är viktiga. Waaaah vill jag skrika men det går inte för då väcker jag nog Melanie som för första gången på typ en vecka sover själv på dagen! Success, det kanske betyder att hon äntligen håller på och tillfriskna? Hoppas kan man alltid ^^

Tyvärr har jag en massa städ och disk kvar men sen efter det ska jag ut på långpromenad bort till Philips skola tror jag ;) Gick sträckan med Amanda igår och det va sååå skönt! Det fina vädret boostar verkligen humöret, även om man bara sitter ute och inte gör nånting så känns allt mycket lättare sen. Love it ♥
2012-03-28 @ 12:43:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2012-03-24

Ickemysig läsning följer:

Magsjuk mamma, magsjuk dotter. Woho! Melanie sov från 6 på kvällen till 10 på förmiddagen med ett litet avbrott då hon spydde ner hela sin säng. Jag har dejtat toan i princip från igårkväll fram tills lunch idag och har i övrigt bara legat i soffan och sovit. Melanie verkar i alla fall må bättre nu och jag har lyckats få i mig två tuggor av en macka, två skorpor och saft i stora lass. Tog sin lilla tid innan jag ens kunde dricka något men nu är det på g! Dock har jag fått halsbränna på kuppen....sucks.. Dessutom är det superväder ute och jag har inte satt min fot utanför dörren. Får hoppas på att jag mår bättre imorgon och att vädret håller i sig. Skulle vara mycket trevligt att faktiskt få njuta av vädret lite jag med!

Nu ska jag dock återta min plats i soffan och slöa en stund till så huvudvärken försvinner.
Klaga♥
2012-03-24 @ 16:28:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2012-03-12

Först och främst, tack till mina vänner som var här igår och firade min 20-års dag. Har så många fina vänner som alla är grymt speciella. Stort tack till alla för fina presenter och massa uppvaktande, det är alltid kul att känna sig lite extra uppskattad under en dag eller två :)

Fick en kommentar med frågan hur det går med jobbsökandet. För dom som intresserar sig så är läget som sådant att jag varit på arbetsintervju, ska få svar under mars någon gång. Har i övrigt sökt jag vet inte hur många jobb med nej efter nej som svar. Får helt enkelt se hur det går, men söker som en galning gör jag iaf!

Idag verkar det bli en tråkdag. Vädret är super men Philip är sjuk så det är ju inte så kul iaf... ska väl gå och försöka få honom att komma upp en stund och ta nåt o dricka, får se hur mycket jag måste kämpa denna gången x)
2012-03-12 @ 07:35:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0