Vi måste ta vara på våra drömmar

Idag på historian kollade vi på ett föredrag med någon som hade blivit vald till "årets talare". Det fick ena tt ätnka lite när han sa att Sverige borde gå tillbaka till att vara ett u-land bara för att vi tror att vi är bäst på allt, och flera andra liknande grejer. Men det han sa som jag tänkte mest på var är han sa att man måste ta vara på sina drömmar för det vet jag att många är dåliga på att göra. Tänk när man vaknar en morgon och inser att man inte har gjort något alls i sitt liv, det är en av anledningarna till varför jag vill flytta. Tänk sen när man blir äldre och kan berätta för sina barn om vad man själv gjorde när man var ung, liksom klart att jag vill slå mig ner och det skulle vara skönt att ha en trygghet i det hela. Men jag är inte gjord för att stanna här, just nu vill mitt hjärta till england, men också min hjärna. Mitt hjärta vill vara hos philip och min hjärna vill slippa växjö. Jag kommer sakna alla asmkt, men det är liksom ändå en grej som jag verkligen vill göra. Ni som läser detta lr som vet att jag vill flytta får inte tro att jag gör det bara för Philip. Jag gör det också för min egen skull.

Jag känner många som säger "ah men innan jag blir gammal/dör ska jag göra detta" så läser dom upp en hel lista, men dom flesta gör aldrig det, utan det bara rinner ut i sanden. Jag vill inte att det ska bli så för mig med, därför tar jag chansen nu medan jag är ung och gör det jag känner att jag vill göra. Skulle inte ni göra det med?

xoxoNi får ursäkta men jag var väldgit glad när Hanna tog denna bilden xD
2009-01-28 @ 14:55:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Home alone <.<

Usch usch jag vet inte ens vart jag ska börja, just nu sitter jag hemma och är totalt uttråkad. Har varit och sökt jobb idag, och tagit ut ppiller så jag har varit produktiv^^  sen har jag varit på stan med eve med:D Sen är det fan sjukt hur mkt jag saknar honom, jag behöver inte ens säga vem längre alla fattar ändå. Jag saknar verkligen allt, ingen kan nånsin förstå, inte ens han förstår nog för jag tror inte att han känner riktigt likadant. Men om jag inte får träffas på lovet så blir jag galen.
Hmm tycker nästan att det är lite synd att man precis har börjat i ny klass, undrar nästan om alla ser mig som värsta negativ? nä man vet ju aldrig, har bara haft en jobbig period.

Hm har 15 kilo kvar tills jag har gått ner till så mkt som jag vill, känns lite tungt faktiskt att det är så mycket kvar <,< aja det är väl bara till o fortsätta träna antar jag, nån som vill träna med mig kanske? Skulle uppskattas sjukt mkt ifall jag slapp träna ensam.

Inlägg jag fått på bdb kan jag infoga med ;D gillar att det finns nån som älskar mig i alla fall^^

Hahaha :D du hade många bra svar alltså! men några fel. 1. jag hoppade överbäcken :( och ... inget mer. dock var detdär lite kul, med att jag skrattar oftal. det är bra :) jag tycker om dig |_____________________| såhääääääär mycket :D // Amanda <3

Jaaaaa... Men härregud, jag kommer ;) .. kommer aldrig att överleva om jag inte får hälsa på dig där <3333 Det kommer bli bra jobbigt ändå ..
Aww, jag älskar dig lina .. Vet inte vad jag skulle göra utan dig .. z333  //Amina <3<3

2009-01-27 @ 20:12:52 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


skolan <-<

sitter och har svenska just nu. Hade skrivit ett jättefint inlägg innan men alla datorerna hängde sig så jag gör ett nytt där jag lägger in martinas och suzzies kommentarer om mig på bdb ;D

Martina:
lina, du är en sjukt underbar person, i början visste jag verkligen inte att du var när jag lärde känna dig, men det var du verkligen. du finns i mitt hjärta och det kommer du alltid att göra. puss på dig babe <3

Suzzie:
Lina, Lina, Lina :) .. du är ju helt obeskrivlig. bara sättet du är på är helt underbart. du är omtänksam och en bästa vänn<3. jag har inte listat ut om du är BI än :P men jag jobbar på det, fast det skulle vara skoj o se dej o Rozzi hand i hand ute :D .. höhö, du är bäst och jag älskar dig allra mest :) <3
hehehehe älskar dig hayati<3

Visst är dom gulliga^^  hohoho men måste fortsätta med svenskan nu så jag slipper göra allt hemma. So long suckers :D  Btw gratulera mig jag har stått ut med mitt bajsbarn i lite mer än två månader nu:D  Gillar honom mest<3
2009-01-26 @ 14:56:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdag ;D

Agnhest är bäst bara så alla vet^^

Hon leker här med mig^^  yay^^   (notera vilka bra rim vi har idag^^)

förövrigt så står det pepsi här säger agnes.... och eddy kommer sen :o och.... jag blir uppraggad av en engelsman som säger lol irriterande ofta xD

annars inget intressant^^ byebye everyone^^

2009-01-14 @ 17:15:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


skola skola skola

gissa vart jag sitter, om inte SKOLAN:O jag lovar jag är döende! hade världens skitmorgon så hela dagen failar lite. Aja änsålänge lever jag i alla fall. Hoppas på att få prata med Martina lite sen, träffade henne lite snabbt imorse men hann ju inet prata nåt alls då ju :/ sen ska jag fika med Alma i eftermiddag ;D och så tror jag att jag ska fråga Karen ifall jag får sova hos henne för jag mår verkligen skit, gillar inte allt som händer just nu.

Ehm nåt intressant som hänt... näää morgonens fail är inget som alla borde veta om så jag skriver inte det på bloggen, för många som har min blogg ^^

puss på alla bajsbarn! och philip^^

(8) Jag blundar, och håller andan lite till. Hjärtat stannar. Fan va ska jag ta mig till? För jag vet att hundra år från nu, kommer det alltid vara du, när jag blundar.(8) <3
2009-01-12 @ 11:46:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


första skoldagen

bara för att skolan suger FETT mkt och det enda roliga är att få träffa kompisarna så tänker jag lägga ut lite roliga inlägg från min gb på bdb^^ bara för att mina kompisar är bäst <3

"Asså lina jag förstr dig fattar din ställning men du får vell acceptera de å gå vidare antar jag ni kmr ju ses mer :)<3 han kmr på loven å du ska dit å så 4 år kmr gå snabbt <3"
Gabbe försökte uppmuntra mig för längesen ^^

"Jadu ,.. Mitt schema visar att jag är ledig om en månad och tre dagar ;) ..haha , nej då .. Men nästa vecka nån gång :D <333 Sover hos dig med då ? :P"
Amina ville leka med mig:D

"aoow älsk :* vi kan träffas prccis bör ud vill <3 "
Martina är gullig<3

"Yaaaay! Vi har ren mysig relation :D <3 "
Agnes är mysig;D <3

"hahaha ja du är ju liksom tillsammans med honom.. så du borde ju tycka det^^ hahahahxD"
"heheh nej jag vet inte det men jag gissade bara eftersom du har typ lagt ut bilder på honom och texterna. så det var bara en vild gissning^^ "
Ida trodde att vi va ihop, dock va vi inte det då xD

""hej lina!" *vinkar tillbaka* xD"
Alma är mys xD

"du är vacker bby :) vi träffas idag <333333333333333333 "
Martina<3

"mamma vill itne jag ska va pappa innan jag 'r 25 xD"
Det är bra Philip, lyssna på Karen xD

"haha ja som fan du e min heta hottentott Lina :9<3 "
Gabbe och jag är hottentottar^^

"DU JAG ENSAMA = MMMMMMMMM!!!! no lillphilip lr svampbob.! dom suger ändå:D"
hahahah insiderskämt xD

"jag inbillda meej ingenting isåfall är det sanning jag inbilldar meej... ;) jag älska deej o det ska du veta älsling o jag ljuger inte du är JÄTTE SÖÖÖT ;) <33Jag älska deej ;) <3<3"
"Det är så nice att snacka me deej me ;) jag älska deej o kommer alltid att göra älskling ;) <3<3"
Stepha är söt<3

"jaaaaaa det vill jag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) <33 "
Idastina ville leka med mig:D

"Men det är klart att du ska hålla dig kvar, jag ser på dig när du är med honom (har hänt en gång, men i alla fall) Att du gillade honom jätte mycket. Och Lina, jag hoppas du vet att jag finns för dig. Även om vi inte ses så mycket så vet du att du är en underbar person för mig. <3<3 "
"Allt för dig Lina <3"
Stina är underbar<3

"Tack Lina älski pälski :) , vill därmed säga att du äger för du komenterat . lol :D , ja är hyperaktiv o jag älskar dej allra höggst o jag suger därmed på svenska lr ngt :P . Tack, me love u älski hottenpott <3 ;)"
";O. nästa övernattning = hos dej ! :D"
"uff :) haha skoja , ily lina pina <3"
 Naw suzzie ;D <3

"HIHIHIHIHIHIHIHIHHIHIHIH:'D<3<3<3<3finns ingen annan jag skulle vilja vara tsms med än dig LINA!:')JAG ÄLSKAR DAJ<3 "
"aaa tkr jag med längtar efter din kropp(L)XD "
Issamon<3

"när du skriver så låter det ju till & med som att jag är en bra person :Dvi måsste fan göra något efter jul eller nått! "
Jag och Alma ska fika:D

"klart vi ska ! :D älsklings lina <3 :D "
Eve och jag ska leka;D

"inte jag xD magmuskler ska det vara *___*"
Ewe gillar vätränade killar xD

"men älskling då =( finns här det vet du bara säg till så kan jag komma över en kväll så vi får prata om allt som hänt vill verkligen hjälpa dig älskling men vet inte hur Lina du förtjänar det bästa ,,, vad kan jag göra ?d "
"klart du ha många som lyssnar du vet är man en vän får man vänner <3 du e bäst lina bara säg till om jag ska göra någonting för dig"
Gabbe är söt <3

"de bra lina! (Y) :) vi borde börja på yoga elr ngt ;) "
"mebn haloooo nej du får inte ! "
"hahah aaa ;O när man kunde va ute i skinnjacka och allt, precis i början av terminen haha ^^ <3 "
"haha jaa, (du menar näär filip komm till katedral ellr;) ? haha :D"
Lana tycker vi ska sluta stressa:P och så får jag inte sluta i klassen heller:O

"Japp :P ne de va ju inte det ^^ hur är det med dig då? åh du jag får egen lägenhet den 1 februari så jag tycker att du kan komma å hälsa på mig efter de nån gång. Om du har lust så kan du ju kanske komma på inflyttningsfest ^^ pussar! "
"ååååh han e fett snyyyyyyygg ;) man blir ju galen "
Jag ska till vingåker o feesta med alx, som förövrigt älskar johnny depp ;D

":o SNYGGING;) BBY NÄR KSA VI VARA:O<3"
"ahhahahaa kom hit:O!!!!sov amed maj(A)<333"
"ja på söndag då ska vi leka du och jag ;) hahaha:D"
Rosiiiita:D <3

"ahh, fifan. det är helt sjukt dedär.. :s vet inte redigt vad jag ska säga, det kommer ju ändå inte trösta särskilt bra ju. men.. det ordnar sig på ett eller annat sätt tillslut, det lovar jag! <3 "
"ja göre. men tycker du ska byta till jobb-givande linje med moooi! vore fan nice ju (A)ja klartsomfan jag bryr mig. :) <3"
"MEN LÄTT! agnes och lina - målarna! klingar bra. ;D ja det är klart. tack <3 "
"YÄS, samma här! men det känns nog bättre om man kan gå nån JÄVLA linje som man trivs med iafl ellör? :o tycker jag det verkar som afdl. <3"
Agnes och jag är bäääst:D

"fan jag skanar han .. : / <3"
"LINA. du är en helt otrolig tjej , du betyder sjukt mycket för mig. är överlycklig att jag har dig, jag älskar dig <3"
Martina och jag <3

"jaa :D:D ta med imorron! :D "
"yey :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ;D"
Amanda och jag älskar läsk<3

"ej dne nya jag vi kan gå up dit :D tsm :D "
"alla utna en xD" - han hade alla rätt utom ett på ett test om mig xD
"haha xD ofta hur är jag ego barn xD kom gine hur mogna bilder har jag igentligen på mig på bdb :P" och han är ett egobarn;D
"näää mina shemt är bäst :P" - han har dålig humor xD
"mitt xD emn säger itne :O""meh xD mer spänande om du tine vet :P" - och han vägrar berätta saker för mig:O
"p xD jag gilla o va elak xD" - bara för att han gillar att va elak:O
Philip har gått och blivit hälsosam xD

Men jag älskar honom ändå ;D <3 

Jag vet att detta kanske inte betyder nåt för andra. men jag vill minnas mina vänner på detta sättet. älskar er alla<3 men jag har ju inga gb från jessica :/ henne minns vi genom hennes inbrott på min bdb:D
2009-01-08 @ 23:05:52 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Måndag igen. snark!

klippa sig idag förresten... dock ingen aning om hur :O


Hm har inget o göra så då är det väl lika bra att skriva lite. Igår va det tjejkväll med dom flesta av tjejerna från 9c. Allt va jättetrevligt, käkade pizza och spelade något roligt spel som jag och eve ägde på ;D Sen färgade några håret med, lite impulsivt sådär. Dom flesta åkte hem med 22 bussen men ida och amina sov hos mig och vi satt uppe och pratade till två, vilket jag har saknat asmkt! Älskar att bara prata^^
Sen idag så åkte vi tre in till stan för att möta upp vår lilla älskling agnes <3
Hmm inte så mkt mer har hänt, förutom att alla tror att Agnes är jag, inte svårt att övertala vissa om det xD
Jag har förhoppningsvis fått ett datum till min resa, och det är på söndag denna veckan (herregud O_O) Men jag längtar asmkt, har saknat honom som satan, och det vet alla. Kommer få träffa honom lite på fredag förhoppningsvis och sen åka tillbaka med honom på söndag. MEN. Inget är bestämt än så jag kommer inte intala mig själv att det verkligen kommer bli av förrän jag har biljetterna beställda och klara!^^
Sen på eftermiddagen idag kom Jessica, vi krabbade lite med idioterna david och mattias och så körde vi massage ;D det va riktigt mys^^
 
Ehm allmän info allihopa är typ ... 43 dagar idag.
Skolan börjar på torsdag <-< (alltså tre dagar ffs >.<)
Philip kommer förhoppningsvis om fyra dagar ^^
Jag åker förhoppningsvis om sex dagar.
Och det är 62 dagar kvar tills min 17 års dag ;D
2009-01-05 @ 21:40:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jönköping ;´D

Hejhopp!
Är som sagt i Jönköping idag med Jessica ;D Vi sitter här och lyssnar på barbados och nördar oss^^
För att sammanfatta nyår lite så började allt med att eve kom hem till mig, vi drog hem till pappa lite och insåg att hela lägenheten va fylld med massa folk, och dom allra flesta är lärare, och en är till och med kulturlärare på katedral xD ironiskt att man aldrig kommer ifrån det xD
Sen kom Jessica och vi gjorde oss iordning och drog till braås. Det började lite lamt men det blev mkt bättre under kvällen, lite dricka och lite vattenpipa och trevligt folk ^^   jag ringde philip vid kvart i tolv... oops det kostade visst 40 spänn för 8 minuters samtal *hosthost* men sen på natten (då vi undvek att sova) skulle såklart allt jävlas med mig... men nu är jag över det lite, även om jag dock fortfarande inte gillar mattias >.<
När vi kom hem vid tio på förmiddagen åt vi lite sen gick vi och la oss i tre timmar, ända tills vi skulle med tåget till jkpg^^
så nu sitter vi här, vi har badat bubbelbad och sovit en jäkla massa xD men vi mår i alla fall bättre nu än vi gjorde igår xD

Btw jag fick reda på idag att jag kan komma till Wales om jag vill, men såklart så jävlas mina föräldrar då *snark* jag pallar inte med att bo hemma längre, inte direkt så att jag mår bra av att bo här ... :>.<
Gott nytt år allihopa! ha ett bra 2009 ;D
puss på alla^^ ... lr... inte på mattias.. honom hatar vi... fuck u!
och ett litet btw... philip<3
2009-01-02 @ 18:36:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0