livet stressar vidare

Bloggen prioriteras som vanligt bort. Jobbar varje dag, pluggar numera 100% = inte mycket tid över till annat än barn och sambo (knappt han heller tyvärr) I alla fall har den senaste tiden varit händelserik! Jag har varit på arbetsintervju och blev erbjuden jobbet, kul men om philip får jobbet som han varit på intervju för dom senaste två dagarna så får jag tacka nej. Sen har jag intervju för ett tredje jobb på fredag också... men sitter fortfarande och håller tummarna så hårt för att något ställe med arbetstillfällen i Floda ska höra av sig! BEHÖVER verkligen det. Vill inte pendla till Alingsås varje dag. Det känns knappt hållbart när man har två små barn hemma att båda föräldrarna ska pendla utanför kommunen vareviga dag. Nej, idag tar jag tag i problemet och söker som timvikarie på äldreboendet i Floda, så kanske jag kan få jobba kvällar och helger i alla fall. Det skulle vara skönt!:)
 
Har även ansökt till universitetet till hösten. Dom nuvarande studierna går prima, har godkänts på alla uppgifter hittills och ligger bra till i tid men till hösten börjar jag förhoppningsvis läsa till en kandidatexamen i arkivvetenskap. Spännande!! Är så galet lättad och glad över att beslutet är taget och jag har bestämt mig :)
 
Innan jag kollar vidare på min föreläsning vill jag bara tacka mina föräldrar och deras respektive. Så underbart att alltid ha någon som står bakom en. För er som inte vet det, jag har helt fantastiska föräldrar. Dom har aldrig vikit från min sida och gör alltid allt dom kan när dom behövs. PRECIS en sån förälder vill jag vara åt mina barn, hela livet
 ♥
2014-04-09 @ 07:35:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0