Carpe diem på hög nivå!

Hm jag har inte haft bloggen så länge och jag har redan börjat slarva med att skriva. Men nu har det varit lite intressanta saker på g som faktistk skulle va lite kul att berätta om xD
Igår kom Philip och Karen förbi och hämtade mig hemma för att åka till ingelstad, väl där så la jag och philip oss och kollade på nån skum film som hette donny darko (eller nåt sånt). Sen bestämde sig Karen för att hon skulle ut på stan (vilket gjorde att vi med fick åka) men först skulle vi bada lilla Cleo. Det gick faktiskt bra och hon kämpade inte emot så mkt^^
För att komma till stan va vi då tvungna att åka med 20,50 bussen till stan, klart som fan att vi kom kanske 30 sekunder försent och såg bussen åka!
Då ville jag helst gå hem och lägga mig igen men efter ett par minuters övertalning så slutade det med att vi CYKLADE dom 3 milen som är in till växjö! När vi kom till Teleborg så satte vi oss på staoil och käkade det första vi gjorde. Man blir hungrig och kall av att cykla i november utan vantar på två obekväma cyklar och dessutom så cyklade vi ju på småvägarna för att polisen inte skulle stanna oss! det är nog nåt som jag helst inte gör om igen på ett tag tror jag, men vi tog oss igenom det på drygt en och en halvtimme så det va ganska bra av oss =)
Sen mötte vi upp några brudar i stan och stack mot en fest, som slutade med att vi satt och rökte vattenpipa på öl på en skola nånstans. Nu kanske alla tror att vi är dumma i huvudet. Och tro mig, det är vi med!
Men jag fick i alla fall se philip i kostym xD den måste han ha på avslutningsbalen ;)
Och en intressant sak till var att jag fick mer "aspie-poäng" än philip (aspie=aspbergers) och han har ju till och med fått diagnosen aspbergers ?!  ffs hur går det ihop?
Men over all så va det en trevlig dag ( jag fick ju philip i min säng ju ;) grr xD ) även om vi va så trötta att vi sov till tre idag!
Det va mys i alla fall. Tack för att du gör mitt liv intressant ;) <3 synd bara att du måste åka snart :/  aja puss på er<33
2008-11-09 @ 17:53:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0