28 januari - klaginlägg

Vad är bra med idag... hmm.
Jo först fick jag sovmorgon eftersom att det är studiedag, Fett!
Har fått tid att baka och fixa lite här hemma (dock är det asmkt kvar -.-)
Amanda kommer snart över på lite fika^^
Det dåliga är att jag hittade janina på facebook, såg hennes bilder och inser att hon är en av dom tjejerna som är smala och ändå har asstora bröst. söt är hon med. Blondin med piercingar, jag skulle inte ha nåt emot att vara hon. Liksom kolla. Smal, stora bröst och blond. Ansiktet syns inte men hon är söt på alla andra bilder:(


FANFANFAN! Nu fick jag ju inte alls mer komplex, ska nog gå och ta på mig en tjocktröja eller i alla fall en bh så jag slipper tänka å hur hemsk min kropp ser ut. Måste verkligen gå ner så jag slipper alla extrakilon och i alla fall några av komplexen. Helt fri blir man väl aldrig, men det måste ju finnas nåt aätt att få lite mindre komplex i alla fall. Menjag vet inte, vissa dagar tycker jag själv att jag ser helt okej ut, och vissa dagar ser jag ut som jag vet inte vad. Men gillar inte det jag ser i spegeln i alla fall. Men nog klagat för detta inlägget tror jag. I alla fall detta ämnet.

Håller på och bli sjuk med, men det blir i alla fall yoga ikväll så man får lite träning och avslappning och hoppas på att förkylningen släpper lite i alla fall.
lutar åt att det blir england den 28 mars, fest och lite så. Får väl hoppas att det verkligen blir av.

Min kära kusin alexandra som väntar sitt första barn ska till barnmorskan för första gången typ idag. Avundas henne så satans mkt för att hon får allt det jag vill ha. Men är sjukt glad för hennes skull och hon kommer bli en sjukt grym mamma det vet jag.
Andra kusinen Ida fyller 16 idag, dom växer upp så fort;) grattis till min underbara släkt!



Mat nu kanske? eller... nja jag vet inte, när man har kroppskomplex känns det ganska bra att vara hungrig, en påminnelse om att jag vill gå ner typ. Philip har blivit så smal. Känner mig som ett stort fettberg jämte honom och jämte dom flesta andra med för den delen. Tjejer som väger 60 kilo och säger typ "Aaaah men fan jag har gått upp, så sjukt tjock är jag, jag måste börja gå ner igen" liksom ..... tänker inte folk på hur jag ser ut lr vad? 99% av gångerna väger jag mer än dom. Och jag vet att bland annat min kära Jessica känner igen denna diskussionen.
Ne det blir nog inte mat i alla fall. Musik och städa får vara svaret



Eftersom att jag har lösen på bloggen nu och den är lite mer personlig så kan det hända att jag klagar om sånahär lite mer personliga saker.

2010-01-28 @ 12:32:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


26 januari

ska göra ett inlägg om min underbara Berlinresa snart, men hinner inte nu eftersom att min lektion börjar om tio minuter.
Måste bara få ur mig AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!
Fan va sur jag är på all jävla skit som inte kan vara normal. Philip du är en sån jävla idiot. Bryter  kontakten med maggan (jag blir jätteglad) så kan han inte ens ignorera henne på fb (inte lika glad) Jag tyckte han kunde blocka både maggan och den andra lilla slampan på bdb, men NEEEEJ för jag är inte viktig nog för det. Det är viktigare att ha dom som bevakare än att jag är glad tydligen. jag ORKAR inte med att du ljuger ! i så fall kan du ju bara skita i mig och gå och knulla runt med dom tjejerna eftersom att det tydligen är vad du vill.
Gå och ta dom som du uppenbarligen inte vill göra med mig!  Jag bryr mig inte, och räkna inte med att jag kommer höra av mig eller nåt skit. Kommer inte svara när du ringer heller. Inte förrän du prioriterar rätt och slutar bryta vad du lovar!




För övrigt nu då, trött som fan. men imorgon är det kort dag och på torsdag är vi lediga. DET är mys. Ikväll blir det bio och Ewe som sover över hos mig. Puss på henne<3
2010-01-26 @ 07:56:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Berlindagen!

Ja idag bär det av till Berlin :D sitter i skolan och börjar snart.
Max är här med:D Och btw så körde jag till skolan själv idag! Erkänn duktigt av mig(;
Ser fram emot att ha ett par dagar ledigt och få bara ta det lugnt och ha kul.
Hoppas verkligen att jag inte har glömt att packa något eller att det går helt fel i Berlin och allt blir tråkigt>_>
Snabbt om igår så va vi på um, fick pplåster, satt och tjatade aslänge med barnmorskan, (philip kollade på lappen där det står hur mkt jag väger:(! ) Sen körde jag runt lite, körde till friskis, va barnvärd och sen hem igen för myskväll med Philip. Skum mat och en barnslig pojkvän men what to do.

På lördag har jag och Philip varit ihop i 14 månader. Trevligt trevligt (Y)
Har oroat mig lite för att Philip ska vara med Linn och så nu typ så fort jag kommer iväg men det får inte förstöra min semester. Jag får helt enkelt hoppas på att han inte gör ännu en sak som gör att jag inte kan lita på honom.

Men nu börjar jag så måste draaaa mig till stackars olas lektion (alla bara somnar fan) men det är ju inte så superintressant med geografi ändå känns det som (Y)

Puss

 SAKNAR SOMMAREN
2010-01-21 @ 07:58:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


20 januari

Fan jävla skit! jag har den FALSKASTE pojkvännen i världen. Han LOVADE att inte smsa en viss fröken Linn längre. Ändå typ tre dagar efter att han lovat det så skapar han ett nytt konto på gratissms.se och smsar henne ?! Och som grädden på grädden på grädden på moset så har han raderat smsen som han har skickat. ALLA sms utom det till mig. Och han påstår att det är till sin mamma? LINNS TELEFONNUMMER ÄR SPARAT SOM EN KONTAKT DIN DUMME FAN OM DU SPARADE DET EFTER ATT DU LOVAT ATT INTE SMSA ÄR DU EN ÄNNU STÖRRE IDIOT ÄN JAG TRODDE!

Nu råkar det vara så att pappa hade kontakt med sin "tjej på sidan om" genom mobil och sms och han fattar inte hur känsligt det är för mig då?! Jag har försökt förklara en miljon gånger och ändå går du bakom ryggen på mig. Hur fan ska jag kunna lita på dig om du gör det? Börja tänka först.

Du säger att du älskar mig och ändå kan du inte vara ärlig mot mig. Då bara tror du att du älskar mig. Du gör inte det på riktigt. Om du inte hade nåt att dölja hade du inte raderat smsen. Du gör ALLTID så och du måste tro att jag är efterbliven och inte märker det eller nåt. Idiot.


           

Dagen i övrigt, hm nu när jag har fått skriva av mig lite så känns det inte lika illa att ha en normal dag idag. Ska va med Amanda efter skolan (: Tvätt med, sitta och tjabba lite och sen plugg:D (ändrade planer jag vet) Men jag kommer i alla fall slippa tänka på skolan när jag är i Berlin (Y)

/Lina
2010-01-20 @ 07:49:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


19 januari

En liten veckouppdatering/planering kanske?^^
Igår var det plugg och träning för hela slanten. Ingen rolig dag men skönt att träna i alla fall.
Idag har jag fått veckans enda prov överstökat och det gick bra:D! Efter skolan ska jag vara med älsklingewe och gå på bio (avatar igen) och så sover hon över hos mig tills imorgon:D
Imorgon ska jag efter en kort skoldag spendera tid med Amanda och gå på stan och snacka skit som man alltid gör med kompisar ^^ På kvällen ska Philip fixa något mysigt eftersom att det är min sista kväll i Sverige för veckan då det bär av till Berlin på torsdag:D (Vi firar 14 månader under helgen så jag missar ju det)
Torsdag (som sagt) bär det av till Berlin med pappa och Niklas för att hälsa på Johan.
Jag har inte så mycket som jag vill göra men planeringen ser ut som såhär:

*Besöka ett koncentrationsläger (en sak man måste göra i livet)
*Sitta och fika på ett av Berlins många caféer
*Kolla in vad som finns kvar av Berlinmuren (och antagligen höra ett långt utlägg om all historia av historienördarna)
*och eftersom att jag har åldern inne blir det väl lite drinkar om kvällarna:D
Ska be pappi ta med sig en flaska vin hem så jag och Philip kan ha den sen på min födelsedag (som är typ snart:D)

Sen är jag tillbaka på Söndag igen så jag äntligen får träffa min lilla familj här hemma <3 kommer sakna sönder mig efter dom. Även om vi kan bråka när vi träffas så saknar jag dom varje sekund när jag är borta från dom.

Älsklingen och jag har börjat planera vår resa till UK med (: Lägger uppp reseplanen nästa gång jag bloggar typ ^^

Jag älskar dig Philip <3
Yours With Love Always <3

2010-01-19 @ 09:37:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 januari

Så mkt som har planerats och hänt:O och ingen tid till att blogga (eller är det jag som är lite lat?)
Hursomhelst!
Ewe har fyllt arton den lilla skrutten:D mys i badtunnan, tacos och vattenpipa firade vi det med<3
Igår började skolan - suger sjukt mycket och jag är grinig as hell på morgonen men vad ska man göra? Och juste ja en ny tjej i klassen med som verkar riktigt trevlig:D
Älsk och jag har haft två dagar i sträck utan tjabb (vilket för oss är helt sensationellt men för andra förmodligen är normalt) men det är dom dagarna som jag verkligen vet att jag vill ha honom.
Inte nu i helgen men nästa helg åker jag till Berlin i tre dagar med pappa och Niklas, ska bli riktigt skönt att komma iväg i ett par dagar (:
Jag har planer på att åka ut till Lessebo om jag får busspengar av min mor eller far och hälsa på Jessica en dag och Issa en dag. Låter som en bra plan enligt mig;)
Helgen efter min födelsedag bär det antagligen av till UK för en weekend med fest och massa skoj <3

Sist men inte minst till min älskling.
Jag är en påfrestande person men jag älskar dig och jag hoppas på att du kommer fortsätta älska mig länge till.
Du är också en väldigt påfrestande person (men på andra sätt) men jag kan stå ut med det mesta.
Mobilen och msn kommer vara svårt med alla tjejer som jag inte känner, men jag kan ju försöka bättra mig.
Men jag kan inte ändra mig ensam, då måste du göra det med.
Jag älskar dig Philip Waite. Och du, bara ett år kvar ;)  HAHA xD

Yours With Love Always /Lina
2010-01-12 @ 11:30:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0