jäkta jäkta

Mammas rubrik stämmer bra in på mitt liv just nu, allt händer på en och samma gång. Både spännande och skrämmande på samma gång, men jag får tro på mig själv att jag klarar det!
 
Idag står tusen sysslor på listan, detta eviga listskrivande är nödvändigt dagar som denna, när huvudet sviker en emellanåt!
 
Återkommer snart med vad som faktiskt pågår, men inte riktigt än, inte förrän lite mer är ordnat.
 
 
Älskade barnen, tack för att ni är just mina ♥
 
2013-08-23 @ 08:20:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förändringar

Jag har en konstig känsla i kroppen. Den går inte att förklara, det är spännande, lugn, uppspelt, pirrigt, konstigt, skrämmande, sorgligt, glatt. Ja i stort sätt är det alla känslor på samma gång. När man står inför förändringar i livet så känns det som att det alltid är lika skrämmande. Just nu är jag glad, men ändå har jag en klump i magen. Jag har väntat så länge på en förändring, men nu när den knackar på dörren så känns det som att allt förändrades så hastigt och lustigt.
 
Eller ja, egentligen är det inte helt hundra än. Man ska inte ta ut något i förskott, men jag kan inte låta bli att tänka på det. Men imorgon vet vi. Klockan 11 imorgon ska vi nog veta vad framtiden har att erbjuda oss och vart vi påbörjar nästa måndag.
2013-08-21 @ 20:29:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nytt kapitel i livet

Från och med idag är philip arbetslös... han jobbade sin sista dag på finnvedens igår och nu får vi se när han lyckas få ett nytt jobb. Det kan bli lite kämpigt kanske...eller kanske, jag vet att det kommer bli det... men vad är väl ännu en prövning i livet? Allt löser sig på ett eller annat sätt.
Nu är första gången på länge som jag verkligen njuter av att vara hemma med barnen. Jag älskar dom, och jag älskar att vara med dom, men det har varit så många stressmoment hela tiden, men nu är allting bra... utom jobb/pengar men det är bara en del av många:) 
 
Melanie är frisk och glad och börjar dagis på måndag, Neo är pigg och glad, och trots alla motgångar så har jag och Philip också det bra. Jag försöker att uppskatta dom små sakerna i vardagen, med barnen och Philip, och längtar samtidigt något vansinnigt till den dagen ekonomin är löst.
 
Men man ska inte klaga, carpe diem.
 
For my readers in UK, here are some new pictures of the children and us :)
 
There is no love stronger than the one you have to your children. Jag älskar er!♥
 
 
 
 
2013-08-10 @ 11:04:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0