fin bil, fina barn <3

f
2013-02-23 @ 14:07:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


älskade barn <3

Ja, Philip kan i alla fall inte förneka att barnen är hans. Till och med jag kan se att Neo är lik honom :)
2013-02-21 @ 11:04:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


en månad

Nu är han redan mer än en månad min lille kille. tiden går galet fort! Melanie är på dagis idag för första gången denna veckan. Hon är så uttråkad och söker så mycket uppmärksamhet när hon är hemma hela dagen och jag knappt har tid för henne för lillebror skriker. Stackars tös är så glad på dagis och så nöjd när hon har lite att göra. Älskade hjärta♥
 
Just nu sitter jag och önskar att snön kunde ta och försvinna, men önsketänkadet slås snabbt ner när man tittar ut genom fönstret och inser att det snöar ännu mer. Woho! Aja nu har vi i alla fall en ordentlig bil med ordentliga dubbdäck så vi klarar snön ändå, ska snart lägga upp bild på den nya kärleken :)
 
Nu är det även dags för mig att börja träna känner jag. Har försökt hålla mer koll på kosten nu ett par dagar och sakta men säkert blir det bättre. Tog "före-bilder" igår så det ska bli intressant att se hur stora förändringar det kan bli :) Philip tog bilder han med så han har väl tänkt göra lite förändringar han också. Beach 2013 here we come! 
2013-02-20 @ 09:46:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2013-01-18

Då kom han min lille prins. 06,50 på morgonen efter en supersnabb förlossning kom han 48cm lång och 3576g liten. Precis lika fin som sin syster. Imorgon har det redan gått tre veckor sen han föddes. Kan knappt fatta att tiden gått så snabbt! Lilleman har redan lyckats ha problem med att ta tag när han ska äta, trånga tårkanaler, oroliga läkare som trodde han hade för mycket gulsot (hemska läkare som inte lyssnade på mig när jag bara ville ha hjälp att få honom att ta bra tag) och konstant hunger/snuttighet vilket gör att han hänger på min arm 24/7. Men han är så fin och Melanie avgudar sin lillebror.
 
Nu ligger dom båda i soffan och sover så gott och jag läser på om träning efter förlossning och räknar på ekonomin för det kommande storköpet :) En lugn dag med andra ord, tur att man får ha en sån emellanåt också! Vädret är tråkigt med massa snö och kyla så än har jag inte tagit mig ut och börjat ta lite ordentligare promenader, men ändå har jag bara 4 kilo kvar till startvikt innan graviditeten ^^ 
 
Nu kom Philip hem för lunch så jag ska hålla honom sällskap istället, ciao :)
2013-02-07 @ 11:56:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0