15/12

Först och främst fyller min kära bror år idag, får se till och köpa nåt till imorgon x)


För tillfället känner jag att att viljestyrkan får kämpa ordentligt. Är godissugen och jag har godis i köket men jag borde inte äta. Jag SKA INTE äta det. Blir så sur på godissuget som finns där så ofta. Men nej jag ska inte förstöra allt. Jag har varit ute och gått lääänge varje dag och dragit ner på socker och portioner och ändå har jag inte gått ner mer än 2 kg. Suuuurt. Aja jag får fortsätta, inte mycket mer än så att göra. Försöka lite till går ju alltid? Men då tror jag inte att jag kommer hålla det. Det måste vara lätt och kännas bra annars kommer jag hinna lägga ner innan  året ens är slut.

Sista jobbdagen för året idag med. Lååång dag men det ska bli skönt att få lite ledigt och köpa julklappar osv. Dags att börja nu kanske. Kanske inte. Önskelista kommer snart med ^^
2011-12-15 @ 10:34:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


12/12

Melanie har sovit nu i säkert två timmar. Men det är förståeligt, hon har haft en dålig natt så nu får hon ta igen sig lite stackarn. Jag mår så mycket bättre av att vara ute och gå lite mer om dagarna. Får se om det blir en promenad till med Livia ikväll, beror helt på om det blir tidig kväll. Hoppas på det. Just nu sitter jag och kollar på nåt avstnitt av Teen mom där dom diskuterar vad som varit bra och dåligt. Det tydliga budskapet att det är jobbigt med barn är inte det minsta påtagligt.

Har suttit i säkert tio minuter nu och har fortfarande inte kommit på något mer att skriva... ointressant liv? Guess so! Jag har änsålänge inte städat något idag och jag känner verkligen inte för att göra det heller! Usch, Philip och Gabbe får städa i eftermiddag istället. Absolut inga intressanta saker att skriva och jag har inte bloggat på hur länge? Äh sånt är livet ibland!
2011-12-12 @ 13:39:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


5 december

amanda om tomte:
söt tomte må jag säga! tycker jag skådar ett nytt sår i pannan, har damen börjat öva på att gå eller? :)


Jadu Amanda det är faktiskt lite sanning i det, hon har vandrat runt bordet och hållt på som vanligt (nu har hon även fått en tidig julklapp från sin farmor i form av en liten gåleksak så det går förhoppningsvis ännu mer framåt) :P


Hon går även runt och försöker käka allt hon kommer åt, till och med värre än innan. Hittade henne med en hel clementin och hon hade ätit bort en bit av skalet som vi fick bända ur munnen på henne och nötter har hon försökt sno osv x) Eftersom att Philip var borta i helgen (vilket förövrigt gick jättebra för oss båda!^^) så har jag hunnit både städa och pynta lägenheten. Allt (utom gästrummet) är klart. Hann inte putsta fönstrena då den superfina snön valde att komma igår. Idag är det en massa snö ute, hela morgonen har det snöat. Och eftersom att det är första snön så är det bara vitt och fint. Inget slask :) Men julgodis, lussekatter och pepparkakshus har gjorts och jag är jättenöjd med mig själv. Sena kvällar och långa sovmornar har inte suttit helt fel^^ Film och kinamat med jenka var inte fel det heller ;)

Veckan bjuder på mycket jobb så jag är inte säker på hur mycket jag kommer skriva... ska jobba alla dagar utom fredag i princip. Betyder att man till och med kan köpa lite julklappar i slutet av veckan :)

Senare idag ska jag ut på långpromenad hade jag tänkt. Ska köpa såna dobbar eller vad det är som jag kan ha på löparskorna när jag är ute om dagarna.
Bäst att avsluta innan Mellisen vaknar igen. ^^

2011-12-05 @ 09:50:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tomte


Min lilla tomtebebbe


Mellis skakar galler
2011-12-02 @ 21:13:37 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


ensam hemma

För första gången sedan Melanie föddes ska jag vara utan henne en hel helg. Philip tog med både henne och Issy och åkte till Trollhättan för ett par timmar sedan. Känns ganska okej nu. Det var svårt att åka ifrån stationen och jag fick impuls att springa tillbaka och pussa på henne lite mer. Och just idag med när hon har  varit jättemysig och sagt mamma hela dagen. Kommer sakna henne men det ska bli skönt att få sova ut och göra iordning här hemma utan att behöva göra något annat än att fokusera på mig själv och lägenheten.

Ikväll blir det en lång dusch med ansiktsmask, hårinpackning och all övrig grooming som behövs ibland. Allt som prioriteras bort när man har en liten älskling hemma.

Nu tar top model över min uppmärksamhet så det kanske är dags att sluta skriva. Ciao
2011-12-02 @ 19:27:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0