vikten btw

Det var längesen jag skrev något om det, eller har jag nånsin skrivit något på denna bloggen? Kanske bara min privata.
 
Hursomhelst så måste jag påminna mig själv om hur jäkla stolt jag är över mig själv!! Igår visade vågen en siffra som jag inte sett sen början av gymnasiet, 6kg mindre nu än när jag blev gravid med Neo och bara 6kg kvar till målvikt!! Nu är det snart dags att köpa nya jeans då dom som ska sitta tajt inte riktigt smiter åt längre. ;) Enda sättet jag egentligen själv ser att jag har gått ner. Det är så kul att börja prova kläder hemma som man inte använt på ett tag och dom faktiskt sitter snyggt! Man blir helt klart motiverad att klä upp sig lite oftare :)
 
Jag undrar verkligen om jag någonsin kommer bli så bekväm med siffran som vågen visar att jag vågar skriva eller säga den högt. Vem vet, kanske, självkänslan blir starkare och starkare när jag ser mig själv lyckas. Kanske inte just för att jag gått ner i vikt utan snarare för att jag för första gången lyckas med något som jag velat göra i många år.
 
Ville bara säga detta för idag äger mitt liv ♥
2013-12-13 @ 17:48:15 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


fördriva tiden!

Sitter här och har tråkigt. Är spänd, och bara väntar. Kan inte klockan bara bli fem någon gång? Varför ska tiden alltid gå så långsamt när man väntar på något? I detta fallet en överraskning åt mannen. Min fina fästman, kärleken i mitt liv ♥
2013-12-13 @ 17:41:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0