2012-01-30

Jahopp då var snart januari över. Och jag har verkligen inte hunnit allt jag ville hinna!
All tid framför datorn går åt till att söka jobb och kolla utbildningar. Har väl sökt iaf 10-15 jobb nu så något svar kan man ju alltid hoppas på. Har även ett par kurser i åtanke, främst distans tills jag vet att det fungerar med dagis osv men detta återkommer jag med. Skulle verklige behöva lite (mycket) hjälp och en heldag åsidosatt till jobb och universitetet. Imorgon ska jag och Mellis åka runt lite och lämna in cv och hoppas på något napp.
Förövrigt har Januari bjudit på många tråkiga och stora utlägg av pengar såsom nya däck och diskmaskin. Behövdes verkligen! Men ändå jobbigt när det går 6000 på två dagar..
Hoppas verklgien på jobbsvar, kan knappt sluta tänka på det. Men om jag skulle få jobb nu hur skulle jag då göra med Mellis? Kluven för vi behöver verkligen extrapengar. Vill inte använda sparkontot men när allt bara går sönder så måste man ju det så man tar alla jobb man får så man i alla fall kan bygga upp summorna igen.
Kul inlägg va? Ekonomi är kul.. nooot. Både jobbigt och roligt att vara vuxen!
Förövrigt har jag en liten tjej som har börjat gå riktigt ordentligt här hemma nu, springer som fasen ibland haha! Så ni får lite bilder på henne :)
Ser ut som en liten pojk?
pannkaka är gott!
screw you mom, im out of here!/Mellis
2012-01-30 @ 22:39:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2012-01-22

Bloggandet har kommit igång lite för tillfället tycker jag! Kom just hem från idrottskliniken där det varit öppet hus så jag och Jenka har tränat två ggr iaf!:) Imorgon aktiveras mitt träningskort så då drar jag med mig hela familjen till simhallen! Philip och Melanie ska få bada en stund medan jag tränar sen kommer jag göra dom sällskap ^^
Melanie började också gå igår, så söt! ♥ Innan har hon tagit kanske två-tre steg men igår vandrade hon runt i hela köket hemma hos pappa^^ Har fått med det på film men är inte så bra på det där med att lägga upp filmer tyvärr x) Stooolt mamma! Man kan ju inte låta bli att vara stolt så fort ens bebis gör nåt nytt, när det än händer i livet ^^
Har massa städning att göra idag med.. men det kan jag faktiskt leva med! När jag har tränat på förmiddagen så mår jag så mycket bättre. Skönt!
2012-01-22 @ 12:25:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2012-01-20

Skön dag idag! Jag och Melanie hängde på nallen hela förmiddagen för att sedan dra till idrottskliniken och träna med Jenka. Mellis har varit en ängel idag, knappt ett ljud! Dessutom hade dom massa gratis grejer från Paulúns lr vad det heter så det var ju inte helt fel ;)
Har även hunnit med ett bvc besök. Tösen väger numera 7,6 kg och är 69,5 cm lång, stora tjejen ^^ Nu ska jag sätta igång med städningen för Philip ska ha lan ikväll=inte mycket tillgång till lägenheten. Suuuuuger men det är för hans skull.
Hoppas alla har en bra dag för det har jag!
2012-01-20 @ 16:12:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tävling^^

http://round-and-round.bloggplatsen.se/2011/12/14/6859229-tavling-barnbocker-fran-fill-tell/
www.låba.se
2012-01-20 @ 16:07:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2012-01-19

Skrev ett långt inlägg och det bara försvann.. kul! Kortfattat: Philip har stukat foten rejält och går på kryckor=massa extraarbete hemma. Jobbsökandet pågår för fullt då jag bara har jobb fram till 10feb. Inte kul. Jag hoooooppas på ett sommarjobb! Sen på universitetet en 100% kurs till hösten, det ser jag fram emot däremot! Snart fyller jag 20 vilket jag tycker känns galet xD Och jag är superseg pga den nya dieten.. eftersom att philip skadat sig så fuskar jag lite så jag har lite energi att jobba med iaf, kan inte gå runt och vara trött o grinig hela dagarna faktiskt! Nu måste jag verkligen städa! Och handla bläckpatroner så jag kan skriva ut mitt cv!
2012-01-19 @ 09:28:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2012-01-15

Melanie har Philip åkte till Mellis farmor i fredags eftermiddag så sedan dess har jag varit ensam. Jag saknar henne när jag pratar i telefon med henne men annars har det gått bra. Har städat, diskat, tvättat, sökt jobb, kollat på vinterdäck, planerat träning och jobb för de kommande veckorna, undersökt utbudet på olika kurser här i Växjö mm. Visst låter det kul? Kanske inte men jag känner att jag har fått mycket gjort i alla fall så nu slipper jag förhoppningsvis städa så mycket nu i veckan som kommer!
Var hemma hos pappa och Erik igår och käkade moussaka och kollade på skräckisar. INTE smart att kolla på paranormal activity (+någon annan nja film) när man ska GÅ hem och sova ensam... somnade framför tvn och idag känner jag mig som ett vrak! Haha aja ikväll ska jag göra ansiktsbehandling, fotbad och allt annat sånt skönt så det blir lite skön ensamtid den här helgen med.
Ska slänga in lite bilder på min älskade prinsessa med. Får se om det blivit någon bra bild iaf :)
Första gången jag får bra bevis på att hon står xD
2012-01-15 @ 12:53:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12/1

Så mycket som måste göras här i världen. Ska söka till universitetet, söka jobb, undersöka varför jag inte fått någon bekräftelse på Melanies dagisplats, kolla över ekonomin och dra in lite pengar på andra sparkontot. Det är tusen grejer som vi vill ha så ska söka ett sommarjobb iaf för sparkontot ska inte användas på vad som helst! Måste få Mellis att kunna somna i sin egen säng på dagen och inte bara vid nattningen på kvällen och hitta nåt sätt att få henne o äta åtminstone en halv matburk per måltid.
Nästa vecka påbörjar även jag och Jenka projekt soppa! (mamma du får gärna vara med du också om du vill, stötta varandra liksom ^^) Så något säger mig att jag kommer vara ganska så grinig... dock kommer det bli lättare eftersom att Philip drar till sin mamma imorgon och tar med sig Mellis (och förhoppningsvis Issy också) så jag kommer ha en ren lägenhet ett tag framåt iaf
Sammanhängade text? Nja... men var bara tvungen att uttrycka att det helt plötsligt blivit så många måsten! Tror inte att jag gillar det här med att bli äldre på alla sätt, fyller ju fasen snart 20!
2012-01-12 @ 13:46:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


2012

Nytt år nya förhoppningar.
Bloggen ligger jag lite på latsidan med, men det är inget som jag verkligen kommer kämpa för att bättra på, måste skriva för att jag själv känner för det och det har helt enkelt inte varit mycket i tankarna det senaste.
Igår var det nyårsafton vilket vi spenderade hos pappa. Melanie somnade för natten 12,10 så hon var med på tolvslaget mitt lilla hjärta, det absolut bästa som hänt mig 2011. Nu sover hon första tuppluren idag och Philip har också lagt sig efter att ha varit vaken till typ 8 i morse. Jag har sovit 4,5 timme tror jag, men känns helt okej ändå, är inte så trött som jag kanske borde vara.
Har insett att jag som alla år har tusen förhoppningar på det nya året och även om jag inte har några löften så har jag några mål. Målen är inte stora, men det är lite för att förbättra relationen jag har till både mig själv och andra:
*Börja träna regelbundet (och då förhoppningsvis gå ner några kilon samtidigt)
*Få snygga naglar
*Vara gladare mot Issy, hon har trots allt blivit en väldigt rofylld hund
*Försöka undvika småbråk med Philip
*Vara bättre på att höra av mig till mina nära och kära
Så kort och gott är väl detta lite av vad jag vill göra. Jag vill såklart vara den absolut bästa mamman och personen i övrigt som jag bara kan vara.  Men iår är det inga löften som att inte äta godis eller liknande, istället ska jag försöka det jag egentligen vill göra. Äta allt med måtta, träna så jag mår bra av det. Inte tvinga mig själv till något med andra ord.
Jag har höga förhoppningar på 2012 nu, så bäst att det blir bra ^^
2012-01-01 @ 09:41:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0