aj.....

Vaknade igår (17e) med molvärk i magen... trodde dock att det var magsjuka eftersom jag mådde såååå illa. Kunde inte äta något förrän på kvällen då jag fick i mig några salta kex och lite saft.. vid 4 började jag få sammandragningar men dom var varken intensiva eller regelbundna och de kom och gick men molvärken stannade. Vaknade dock nu vid ett av starka värkar med ungefär 10 minuter emellan och det går snabbt framåt nu! Pappa är påväg att komma över så han kan ta Melanie och vi håller på och städar så det inte ser ut som ett bombnedslag när vi kommer hem. Nu gör det ont igen.......AJ!
2013-01-18 @ 02:47:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


morgonmys

tar vara på lite ensmtid med min fina dotter <3
2013-01-16 @ 08:33:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


bm besök och smått och gott

Fick väcka en mycket trött Melanie idag vid sju-tiden imorse för att vi skulle iväg till barnmorskan på koll. Kom i sista sekund efter en rask promenad ner till dalbo i den ovälkomna snön. Allt såg bra ut som vanligt, blev bara blodsocker och blodtryck som kollades på mig:) Bebis hjärta slog 132 slag i minuten, SF-måttet låg på 37 och än har han inte fixerat sig... vilket egentligen bara innebär att om vattnet skulle gå så får jag inte hålla på och springa runt en massa, annars är det som vanligt :) Är dock lite förvånad över att han inte fixerat sig eftersom jag har den där känslan som jag hade med Melanie efter att hon fixerat sig, känslan av att han ligger ALLDELES för långt ner. Men icke! Nu får vi bara se om det hinner sätta igång innan nästa besök på onsdag nästa vecka eller om jag kommer få gå längre den här gången än jag gjorde med Melanie..
 
Idag bjuder dagen förhoppningsvis mest på lugn. Ska plugga och städa lite nu när Melanie är på dagis, sen kommer pappa över med lite lunch och Amanda kommer vid halv tre tiden för lite catching up ^^ Precis såhär varje fredag borde vara egentligen, utöver pluggandet då kanske haha... har bara en inlämningsuppgift kvar nu innan tentan och om jag har riktig tur hinner jag göra klart den innan den rekommenderade deadlinen som är på måndag. Utmaningen är snarare att hinna läsa all kurslitteratur till uppgiften eftersom det råkar vara 250 sidor x(
 
 
Men som jag sa till barnmorskan idag, det är egentligen för mig själv jag måste bevisa att jag kan klara av att göra klart detta projektet (även om svaret från henne blev ett lite smått skrattande "jo men det kanske inte är bästa tidpunkten att välja att bevisa något sånt för sig själv", ne kanske inte men nu är det som det är) jag kommer få arbeta hårt i helgen dock om jag ska hinna skriva anteckningar till litteraturen, sammanfatta lite, läsa på mer och svara på frågorna som finns i litteraturen för inlärningssyfte. Men det är städat och fint hemma så Philip har nog inget emot att ta Melanie ett par timmar så jag hinner klart med en del av det i alla fall ^^ 
 
Ne nu måste jag fixa (eller "pissa" som Melanie säger) och dona lite så allt är klart när jag ska hämta findottern ♥
 
 
 
I Love U ♥
2013-01-11 @ 09:57:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


snart är det över.. 38+2

Lite sorgligt.. men mycket spännande! Snart kommer vi ha en liten kille här hos oss, ska bli spännande att se när han kommer :) 
Snart ska vi iväg till affären och posta brev, sen blir det lugn och ro resten av kvällen. Jag har ju trots allt varit produktiv idag, hunnit städa, plugga, förebereda mat som ska frysas in till bebis kommer och göra ost och skinkpaj till middag. 
 
Lite bilder som Astrid tagit:
 
 
2013-01-09 @ 17:28:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0