Med flipper som mitt enda sällskap



Ännu en dag, ännu en diss. Jag tar inte sån skit hur länge som helst bara så du vet. Till och med jag tror att jag är värd mer än så.

Aja mamma och Roy är här så jag spenderar kvällen med dom, mys =)
2009-07-09 @ 22:33:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lite gott och blandat kanske?

Har inget att göra och ska strax lägga mig så ni får här en grej som jag snodde från bdb

Bild nr:
1: Du för ungefär ett år sedan
2: Du som fotograf
3: En dag du minns
4: En plats/ du saknar
5: En bild som väcker känslor
6: Någon du saknar
7: Någon som betyder mycket
8: Någon du vill träffa
9: Något du vill ha
10: Något som får dig att gråta
11: Något som är viktigt för dig
12: Dig själv nyligen
13: Den du senast fick sms av
14: Den du alltid har roligt med
15: Den sista bilden i dina mottagna bilder:

1=  2=
3=  4=
5=  6=
7=  8=
9=  10=
11=  12=
13= 
14=
15=


Härliga tider måste jag säga :P!   puss på er alla ni vet att ni är älskade!
2009-07-08 @ 21:50:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pepsi och te



Ja såhär är det allihopa! lr ja i mitt fall är det väl ungefär såhär just idag. Tur att Philip inte läser min blogg (fastän han säger att han ska det) då kanske han hade fattat hur viktigt det är att han reagerar rätt på vissa saker, och va hans reaktion helt fel. Liksom hur mkt kan det misstolkas? jag ville ju bara ha dig här
2009-07-08 @ 20:45:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mumselimums med jordgubbar<3



Ja ungefär såhär känner jag ganska ofta, och även idag xD plus dom här bilderna är typ dom sötaste som finns <3
2009-07-07 @ 19:46:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sista veckan



Ungefär såhär har den senaste tiden känts, jag kan ju börja med lördagen för nio dagar sen...

Jag och min pojk skulle till Jönköping för att hälsa på Hanna som fyllt 20. På morgonen blev det lite kaos eftersom vår egen lilla sak valde att inte riktigt göra som vi ville och för att Philip var tvungen att sega sig. Småspringandes och svettiga kom vi hem till mamma där vi skulle lämna cleo för att vi inte ville ha med henne till Jkpg. Men ack! hos mamma blev vi för sena så när vi sprang in till stationen lyckades vi ändå missa tåget (som åkte när vi stod bredvid det). För att då hinna till hennes fest i tid så fick vi ta ett tåg som kostade 464:- för mig och philip, vilket gjorde att vi nu va i princip panka. Detta tåget involverade två byten och allt gick bra till andra tåget då vi inte fick ha hunden på den platsen vi bokat utan fick stå med henne. Sen efter en lång väntan på nästa station visade sig att det tåget vi tog inte gick förbi Taberg så vi fick snällt ta bussen!
Festen va jättetrevlig och jag som va lite smått påverkad blev (som vanligt) sur på Philip and there the night ended.

Dagen efter va trevlig med bad och mat och sen tåg hem igen, kvällen avslutades med mamma, Roy, Erik, Philip och mig sittandes vid vårt vardagsrumsbord och åt tacos^^

På måndagen vaknade jag dödstrött och fick ta mig till jobbet på eriks cykel (som btw hackar varje gång man trampar) såg dock fram emot en trevlig dag ändå för det lät ju så bra på morgonen. Men eftersom min mobil gått sönder dagen innan så kunde jag inte få tag på Philip som skulle möta mig i stan för att käka lunch. Och Philips cykel gick sönder på vägen och jag väntade där vid pastabaren. Och jag väntade, och väntade. och väntade. Ända tills 15 minuter innan min lunch skulle sluta och då såg jag Philip komma cyklandes. Men under tiden då jag väntat och väntat blev jag uppraggad av en gubbe (ja en gubbe, han hade till och med en fucking rullator!)  denna äldre mannen uttryckte för mig hur det "reste sig i byxorna på honom när han såg mina bröst" och frågade om vi kunde pussas lite tills philip kom?! sen kom det som förstörde mest. Han frågade vilken månad jag va i. Helt klart den största förolämpningen på länge! När philip väl kom så va jag ju såklart jätteledsen för att allt gått fel (för jag skulle också satt in pengar på banken vilket inte heller fungerade)

Älskling försökte dock göra den bättre genom att möta mig efter jobbet med picknick vid växjösjön, mys på det <3

Dagen efter tog jag Philips cykel till jobbet och han skulle in och möta mig i stan över lunch eftersom vi missat det dagen innan. Nån timme innan lunch började det regna och åska, och jag insåg efter ett tag att det inte skulle sluta heller. Men men eftersom att min mobil inte hade nån laddning fick jag snällt cykla in till stan där han faktiskt var och väntade på mig ^^ Lunchen va trevlig (donken ftw xD) dock lyckades jag spendera över 400 kr på en timme? >_< hur går det till:O
Hur som helst, eftersom älski skulle cykla hem fick jag gå tillbaka till jobbet lr? Nä, för jag kom på att jag hade min cykel vid simhallen "lycka jag slipper gå i regnet hem sen!" tänkte jag och cyklade till jobbet. Efter några ytterligare trevliga timmar med Hanna =) så bar det av hemåt. Och vad händer då? JO! Jag lyckas bli 'PÅKÖRD av en bil när jag skulle svänga i rondellen vid barks (tänk inte att jag cyklar dåligt lr nåt för hon va faktiskt vållande:O)
Så då blev det "tuut tuut tuut tuut" in till akuten där jag röntgades och dom insåg att mina byxor va sönder ! Jag utbrast:
"faaaaaaaaaaaaan mina favoritbyxor" medan ambulansmännen konstaterade att det inte bara va byxorna det va hål i utan jag hade fått ett fint öppet sår på högra skinkan -.-
Helt förtvivlad ringde jag Philip som kom på ett kick (och han ringde sen pappa som droppade in när jag blev sydd) enligt läkaren va det inte så många som skrattade när dom fick bedövning, men vafan philip satt där och höll mig i handen och det va en kvinna som stack mig typ fem ggr med en spruta i röven? säger inte det allt? xD Hursomhelst så va det inget allvarligt så morbror Matte fick ge mig skjuts hem för jag kunde inte gå så bra.

Dagen efter va jag med Amina och vi tog varsinn cider på väg hem från Philip (dumma som vi är) för sen va jag utslagen för såklart så har jag hjärnskakning! men jag hade ju inte kännt att jag slagit i huvudet? ne inte förrän alla smärtstillande släppt ne -.- 

Efter det så har inget större hänt men veckan har ändå varit sugig. Det har regnat och åskat typ varje dag och jag har blåmärken och haft ont i huvudet sen dess, har också ont i tungan eftersom jag bet mig när jag ramlade, men annars mår jag prima!

lr kanske inte... tänker inte skriva ett långt inlägg om det, men mitt ogillande av maggan har utvecklats ytterligare då hon tagit bort mig på msn och bdb (men idiot som hon är så tänker hon väl inte på att jag ändå kan gå in på philips grejer om jag vill) HA! och eftersom att vi har många gemensamma kompisar och philip säger att jag inte får det så ska jag inte slå henne även om jag verkligen har lust! Ond som jag är... och svartsjuk som satan.. så mår jag skit över att hon smsar (även om philip sagt att hon inte gör det) och att hon skriver på msn hela tiden. Jag blir sur och mår dåligt varje gång hon gör det. Men liksom är det så konstigt? hon är ju kär i min kille som hon också umgås med ensam (och det är eftersom att hon inte klarar av att vara med mig samtidigt som hon är med Philip) men om jag får reda på att Philip träffar henne och pratar mkt med henne och försöker dölja det för mig så är det slut med att komma till honom hela tiden för då kommer jag bara tänka på henne hela tiden... Varför kan han inte förstå att det är skitjobbigt för mig?  Det är jobbigt med många tjejer men med henne är det speciellt jobbigt, särskilt just nu eftersom att min underbara vecka slutat med att jag fått mens! YEEEES!  uuuunderbart!

Men men det får vara allt för detta inlägget, mer tankar och sånt kommer i nästa inlägg idag!:D

Puuuuuuuuuuuss<3
2009-07-07 @ 19:06:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0