18+1

Är inne i en väldigt...harmonisk fas om jag får säga det själv. Barnen är glada och pigga (efter ännu en sjukdomsepisod) och jag mår ganska bra. Utöver att jag fått ont i nedre delen av magen och att det ibland hugger till i ryggen och ned mot låret. Ska ringa barnmorskan imorogn och se vad dom säger om det hela, kan vara foglossning men isåfall har det eskalerat något kopiöst de senaste dagarna och jag vill inte ens tänka på hur detta ska sluta! Är mest orolig över värken jag har i nedre delen av magen och vill gärna vara säker på att det inte är nån infektion som pågår. Tar det säkra före det osäkra och slår dom en pling och bokar in en tid tror jag.
 
Just nu är jag inne i någon slags "boa-period" då allt jag vill är att få ordning i bebisens rum. Just nu är det mesta där inne som ska vara där inne, men allt ska skruvas ihop och ställas iordning samt tvättas och fixas. Ska bli mysigt att fixa bebisens rum tillsammans med hela familjen denna gången, Melanie pratar om det hela tiden och hon tycker att det är jättespännande att få fixa iordning för kommande lillasyster (som hon tror att det är;)) Philip tror samma, och jag drömde inatt att vi fått en liten tjej som vi skulle kalla för Millie.....men Millie och Melli blir lite väl likt tror jag ;) 
 
Neos språk har förövrigt bokstavligen exploderat de senaste veckorna! Han säger massa ord och sätter även ihop ord så man ska förstå honom bättre. Lille myskillen!
 
Sen går vi även i hustankar, jag och Philip. Jag hittade en sida där man designar sitt hus online och inspirationen sattes igång ordentligt. Spara, spara, spara, spara, spara + plugga, plugga, plugga, plugga plugge (=kan få ett jobb så man kan få lån) så kan det vara möjligt att ha det....innan vi fyller 30 kanske...haha.
finfint är det i alla fall. Drömma kan man alltid ♥
2015-03-01 @ 17:05:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0