nightynight

Philip kom nyss hem från sin fisketur och nu ska vi väl sitta och kolla på tv en stund och sen sooova. Dagen har varit lång men händelselik. Morfar (och även Erik) kom över på mysig fika och han fick träffa Melanie som då var en liten solstråle! Hon har varit riktigt gnällig till och från, helt otröstlig tills hon somnat av utmattning stackarn. Var sedan hos pappa en runda och kollade på hans fina nya kläder, även här var Melanie en glad liten skit^^ Sen har vi bara legat och myst, sjungit och lekt inne på hennes rum resten av eftermiddagen:)

Var på BVC igår och lilltjejen hade växt som hon skulle, 64cm lång och 6630 g vägde lilleplutt! Och läkaren kollade också på henne och även där såg allt bra ut :) Hon var så framåt och glad när vi var där som tur var, annars hade dom fått höra sjuka toner haha! Hon har sagt mamma två gånger och börjat krypa lite smått igår med. Stolt mamma♥ Melanies flaskvägran var inga problem sa hon, då var det lika bra att ge henne lite mer gröt om dagarna så var det alldeles utmärkt^^ Men nu kom Philip så nu ska jag stänga av den evigt gående datorn. Nightynight!


Btw är såååå sugen på en bit choklad nu, funderar nästan på att fuska lite med sockerfria oktober.. jag har varit duktig hittills men det är så svårt när philip sitter och äter choklad i soffan bredvid mig...
2011-10-15 @ 20:43:42 Melanie 4-6 mån Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0