städning.......

städa städa städa som alla andra dagar! Men skillnaden idag är att Philip faktiskt får hjälpa till lite.. jag fick sparka upp honom ur soffan så han skulle göra det han lovade att göra -.- själv har man hållit superordning när han varit borta och känt sig superduktig så nu ska han fasen få lära sig att se när det är stökigt x)
Melanie ligger och sover så gott så i sin lilla korg^^ Har upptäckt att det är supermycket enklare att lägga ner henne på sidan så hon sover vidare. Nu är det minsann inte svårt att lägga ner henne i sängen längre:D Man upptäcker många småsaker som gör vardagen lättare när man är hemma så mycket som jag är nu när jag inte går i skolan:P Det enda som fortfarande är jobbigt att få upp och ner issy och Melanie för trapporna med vagngrejer, skötväska och annat när man är ensam >_> Får väl försöka hitta någon lösning på det^^
Nu har Philip minsann monterat ihop vår nyinköpta skärmaskin så ska gå och spana in den sen gosa ner mig i min nya zebrafilt och zebrakuddar höhö. Myspys!
2011-08-09 @ 19:20:49 Melanie 0-3 mån. Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0