våren

Nu är äntligen våren här på riktigt. Vädret är fint och folk springer runt i allt mindre kläder. Fy skam tycker alla i mitt fina område :P
Det har kommit massa fina jobbchanser och skolan går faktiskt bra för en gångs skull! Dock skrämmer det mig hur snabbt allt i livet går. Visst jag vill bli äldre, men jag vill inte missa allt som det känns som om jag missar. En annan sak som verkligen skrämmer mig är något jag såg igår! En tjej i kanske 20-25 års åldern satt på pizzerian på dalbo, inte mer med det. Men när jag satt ute och väntade med hunden medan Philip var inne och hämtade pizzan kom hon ut och tog en cigg. Och visst det är väl normalt? Har inget att säga om det, men dock har jag något emot minuten senare då jag upptäckte att hon var gravid, och då menar jag inte lite utan jättegravid. typ sjunde månaden. Liksom vem håller på med sån misshandel idag när man vet vilka risker det innebär. Jag kan förstå för några år sedan (tyvärr tiden ända fram till min födsel ungefär) för då var man inte lika medveten som man är idag. Helt sjukt enligt mig.

Käääärleken är i luften förresten ;) många av mina kompisar springer runt och är som nykära igen. Jag avundas dom, jag älskar Philip men jag saknar det underbara pirret i magen som man har den första månaden. Då man blir glad bara av att prata om personen. Men skulle jag byta tillbaka känslan mot att få spendera varje kväll och även vissa dagar med en av mina bästa vänner? Att få vara med någon som jag älskar och som älskar mig tillbaka? Jag älskar Philip men jag är också typ... kär i kärleken.

Men nu är det nog skrivet för idag tror jag. Btw lilla Jessica, jag kommer sakna dig när du är i Stockholm!







Bilder från helgen! Lite fejksmile från Philip med pfft jag gillar dig ändå ;)
Och Ewe är alltid lika fin ;) <3
2010-04-20 @ 12:12:39 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Lana

du vet nog vf ja har puirr HAHAH

2010-04-20 @ 12:23:47
URL: http://z
Postat av: Lana

http://desperatehousewivesmafiaedition.blogg.se

http://desperatehousewivesmafiaedition.blogg.se

http://desperatehousewivesmafiaedition.blogg.se

http://desperatehousewivesmafiaedition.blogg.se



HAHAHAHAH

2010-04-22 @ 08:29:14
URL: http://lanci.blogg.se/
Postat av: Nanna

jag var ju bara borta i 1 dag ju =0

2010-04-24 @ 10:02:47
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0